Cronica Club Voleybol Manacor ; L’EQUIP CADET FEMENI SUBCAMPIO DE MALLORCA

4 mayo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

CADET FEMENI MANACORAquest pasat dissabte se va jugar al Poliesportiu Cide el Campionat de Mallorca de Cadet Femeni amb la participaciĂł dels 4 primers classificats de la Lliga regular.

El nostre equip, tercer classificat a la Lliga, s’enfrontava al segon classificat, el CV. La Salle Pont d’Inca, equip que, a la Lliga havia guanyat els dos partits que havía jugat amb nosaltres.

En el primer Set les nostres jugadores varen sortir molt nervisoses i no varen jugar al seu nivell de joc, lo que varen aprofitar les jugadores contraries per guanyar aquest primer Set.

A partir del segon Set el nostre equip va reaccionar i va millorar el joc que havian fet al primer set, aconseguint donar la volta al marcador i guanyant els segĂŒents tres Set, s’apuntaren la victoria i la classificaciĂł per jugar la Final del Campionat de Mallorca i la Final del Campionat de Balears.

A l’altra semifinal, el CV. Cide, va guanyar al CV. Soller per un clar 3-0.

En el partit pel tercer i quart lloc, el CV. Soller va guanyar per 3-1 al CV. La Salle Pont D’Inca.

A la final el nostre equip, encara perdre per 3-0, va jugar a un bon nivell i res va poder fer devant un equip molt bĂł i superior al nostre i que va demostrar el perque va finalitzar la Lliga sense perdre cap partit.

 

Aquest dissabte i diumenge, 10 i 11 de Maig, se jugará al Poliesportiu de l’Universitat de les Illes Balears, el Campionat de Balears de Cadet Femení.

Els horaris dels partits del CV. Manacor son els segĂŒents :

CV. Manacor – CV. Ciutadella, dissabte a les 12’00 hores.

CV. Manacor – CV. Eivissa, dissabte a les 18’00 hores.

CV. Manacor – CV. Cide, diumenge a les 12’00 hores.

 

PLAY OFF D’ASCENS AL GRUP PRIMER D’INFANTIL FEMENINA

 

Aquest pasat divendres, el CV. Porto Cristo Infantil Femení, jugava el primer partit del Play Off d’ascens al Grup Primer de la Categoría Infantil Femenina.

Aquest primer partit se jugava dins el CV. MontesiĂłn de Palma, i el nostre equip se va imposar clarament per 0-3, amb parcials de 10-25, 11-25 i 16-25.

Aquest divendres, dĂ­a 9 de Maig, a les 19’00 hores, se jugarĂĄ a Porto Cristo el partit de tornada, que, desprĂ©s del resultat del partit de l’anada, no toca tenir gaire dificultats el nostre equip pera conseguir la victoria i l’ascens.

 

Comentarios cerrados