I TORNEIG DE PASQUA FUTBOL BASE DE CAMPOS 2014 (Galeria de Fotos)

23 abril 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol Base

IMG-20140420-WA0037Una vegada acabat el I Torneig de Pasqua futbol base de Campos 2014 – Memorial Llorenç LladĂł vos feim arribar les nostres impresions, aixĂ­ com fotos de diferents moments del Torneig.

Dir que per part del CE Campos, el podem qualificar com a gran Ăšxit, grĂ cies a l’extraordinĂ ria col·laboraciĂł de tots els equips que han format part del cartell del torneig, aixĂ­ com de tots els membres que formen part de la famĂ­lia del CE Campos que amb la seva feina desinterassada han permĂšs que l’organitzaciĂł fos l’adequada pel correcte desenvolupament del Torneig.
Per suposat agrair la col·laboraciĂł de l’Ajuntament de Campos, en la figura del seu batle SebastiĂ  Sagreras, que va col·laborar en tot allĂČ necessari aixĂ­ com en l’entrega de trofeus i que va dirigir unes paraules al pĂșblic assistent molt emotives, aixĂ­ com al Club. Agrair la col·laboracio de totes les entitats i empreses que han fet possible la realitzaciĂł del Torneig.
TambĂ© i per damunt qualsevol altre aspecte, agrair de forma infinita la col·laboraciĂł de tota la famĂ­lia de Llorenç LladĂł Alcover que recentment ens va deixar i en memĂČria del qual es celebra aquest torneig, que varen voler assistir a diferents entregues de trofeus, fet que va resultar molt emotiu per tots noltros. GrĂ cies a n’AntĂČnia, na Llucia, n’Andreu, en Pau, na Catalina Maria, els seus pares, Pau Nicolau, a tots, de tot cor, moltes grĂ cies en nom del CE Campos i dels companys de Junta den Llorenç.
Per acabar vos passam com varen quedar les diferents categories:

CLASSIFICACIONS DEL “I TORNEIG DE PASQUA FUTBOL BASE DE CAMPOS 2014 – MEMORIAL LLORENÇ LLADÓ”

 

PREBENJAMI A

URBANITZACIONS

AQUARIUS CAMPOS

SES SALINES

SANTANYÍ

 

PREBENJAMI B

OLÍMPIC

MADRE ALBERTA

CAMPOS

COLLERENSE

 

BENJAMI A

CAMPOS

MARRATXÍ

URBANITZACIONS

AQUARIUS CAMPOS

 

BENJAMI B

AQUARIUS

SES SALINES

ARENAL

ESPAÑA

 

BENJAMI C

JOVENTUT CORB MARÍ

AQUARIUS CAMPOS

ATH. MARRATXÍ

COLLERENSE

 

ALEVÍ A

MALLORCA

CAMPOS

URBANITZACIONS

ESPAÑA

 

ALEVÍ B

AQUARIUS CAMPOS

MANACOR

ARENAL

ESPAÑA ATL.

 

ALEVÍ C

AQUARIUS CAMPOS

SANTANYÍ

OLÍMPIC

ALQUERIA

 

INFANTIL A

GETAFE

CAMPOS

ESPAÑA

OLÍMPIC

 

INFANTIL B

ALQUERIA

AQUARIUS CAMPOS

ARENAL B
Premsa Porto Cristo

Comentarios cerrados