ELS CVS FET A SOLLER ES PROCLAMA BRILLANT CAMPIO DE MALLORCA FEMENI EN UN AMBIENT ESPECTACULAR

8 abril 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
Dissabte passat es celebr脿 el Campionat de Mallorca Infantil femen铆 a Son Angelats. Els quatre primers classificats de la lliga regular s’enfrontaven per decidir les dues places finals que donarien acc茅s al Campionat de Balears que es jugar脿 aquest proper cap de setmana a la UIB organitzat per la Federaci贸 Balear de voleibol i el Consell de Mallorca.
El demat铆 s’enfrontaven el primer classificat de la lliga, el CVS Fet a S贸ller, contra el quart, el SolArt脿. I el segon classificat, l’i2M Cide contra el tercer, l’Alar贸.
El primer partit el guany脿 l’equip solleric amb certa facilitat per 3-0 davant un SolArt脿 molt lluitador per貌 que no pogu茅 aturar l’allau de joc atacant de les solleriques. El servei de les de La Vall tamb茅 funcion脿 a la perfecci贸 i el partit acab脿 per la via r脿pida.
En la segona semifinal, el Cide s’impos脿 per 3-1 a un Alar贸 que juga a bon nivell i que a punt va estar d’adjudicar-se un segon set que hagues duit el partit al tie break. Finalment, les palmesanes s’imposaren, i es citaven en la gran final amb les del CVS Fet a S贸ller.
AD ALARO – TERCER CLASSIFICAT

I el capvespre comen莽ava amb el partit per el tercer i quart lloc entre el SolArt脿 i l’Alar贸. Partit, de nou, igualat, en que les d’Alar贸 mostraren millor servei i atac que les d’Art脿 que en els moments claus es mostraren mes imprecises i no pogueren lluitar per la vict貌ria. Finalment, 3-0 per l’Alar贸 que jug脿 dos bons partits per acabar amb la tercera posici贸 a la butxaca.

SOLARTA – QUART CLASSIFICAT

I a les 19:00 h es disputava la Gran Final del Campionat de Mallorca entre els dos millors equips de la temporada. L’i2M Cide i el CVS Fet a S贸ller.. El muntatge a Son Angelats va ser de gran nivell i el p煤blic assistent va convertir la final i en general, tot el campionat, en una festa del voleibol amb un ambientasso…

i2M CIDE – SEGON CLASSIFICAT

El partit no va decebre tot i que les solleriques aconseguiren la vict貌ria per 3-0 amb menys oposici贸 de l’esperada per part de les palmesanes. El servei de les solleriques i la bona feina defensiva que permetia contratacs contundents no donaren cap opci贸 a un Cide que no trob脿 el seu lloc a la pista en cap moment tot i el recolzament de la nombrosa afici贸 que empenyia des de la grada..

CVS FET A SOLLER – PRIMER CLASSIFICAT
ASPECTE DE LA GRADA ABANS DE LA GRAN FINAL

El darrer punt del partit don脿 pas a la celebraci贸 de les solleriques i a l’entrega de trofeus, que a falta de representants federatius i del Consell, entreg脿 el Regidor d’Esports de l’Ajuntament de S贸ller, Toni Torres, que no es volgu茅 perdre la cita i que com sempre va ser aprop de l’esport solleric i del volei en aquesta ocasi贸.

LES SOLLERIQUES CELEBRANT EL DARRER PUNT DE LA FINAL
LES JUGADORES DEL CIDE SALUDANT AL ACABAR LA FINAL
ELS TROFEUS PELS TRES PRIMERS CLASSIFICATS
CVS FET A SOLLER CELEBRANT LA VICTORIA

Aix铆 doncs, el CVS Fet a S贸ller i l’i2M Cide com a primer i segon classificats de Mallorca es classificaren pel Campionat de Balears que amb els representants Eivissencs i Menorquins es jugar脿 a la UIB aquest proper cap de setmana.. Molta sort a tots!, vos tindrem informats..
FUENTE CV.SOLLER

Comentarios cerrados