Presentacío demà la I Edició de la 261 Women’s Marathon

27 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

1El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet,  presentarà demà la I Edició de la 261 Women’s Marathon, que es celebrarà diumenge que ve dia 30 amb sortida  en la Avda Antoni Maura i arribada en el Parc de la Mar en les modalitats de 42  klm i 10 Klm.

A l’acte de presentació també assistiran  el director general d’Esports del Govern de Illes Balears, Javier Morente;  director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich; José Luis Carrera, director de SMM (empresa  organitzadora de 261WM); Kathrine Switzer, 1ª dona en la història a completar  una marató de forma oficial i Martín Fiz, atleta i primer espanyol que va  conquistar el títol mundial dels 42,195 Km.
Dia: 28 de març de 2014 Hora:  12:00 h Lloc : Castillo de Bellver

Comentarios cerrados