Resultats i cròniques del CE Escolar / 22-23 març 2014

25 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Horarios y resultados

CIMG1555-1024x768CE Escolar, 2 – CD Gènova, 2

Gols : Edu Flaquer 2
L’Escolar va empatar a casa contra el Gènova, un equip situat en la part baixa de la classificació i que se’n va dur un punt en els darrers instants del partit. Va ser un partit en què no hi va haver gaire ocasions de gol. L’Escolar no va destacar pel bon joc, ja que els jugadors en segons quines jugades pecaren d’excés d’individualisme. Tot i així, els gabellins van estar a punt d’endur-se els tres punts, però en un rebuig dins l’àrea el Gènova va empatar el partit a 2. La nota positiva és que l’Escolar segueix sense perdre. A destacar, també, la participació en el partit del juvenil Joan Aso.
JUVENIL
CD Atletico Rafal B, 5 – CE Escolar, 0
Greu ensopegada la que van patir els juvenils al camp del Rafal. Esperem que només hagi estat cosa d’un mal dia i que en la pròxima jornada, amb la visita del lider a Es Figueral, es puguin fer enfora aquestes males sensacions que ens deixa aquest resultat. Destaquem el debut de Lucas Steven Praticis amb els juvenils.
CADET
Penya Esportiva Arenal, 1 – CE Escolar, 3
Gols : Jose Cazorla, Cali Aguilar y Colau Sureda
Una victòria més dels nostres cadets. Gran temporada la que està realitzant aquest equip, en què la majoria de jugadors són de primer any.
INFANTIL A
CD La Salle, 2 –  CE Escolar, 4
Gols : Juan Jose Muñoz 2, Miquel A. Ruedas y Francisco Corbacho
Gran victòria dels gabellins en el camp d’un rival de la “seva” lliga i que deixa l’Escolar a només un punt d’aconseguir la salvació matemàtica a Primera Regional. Enhorabona per la feina feta!
INFANTIL B
CE Escolar, 0 – Porto Cristo FC, 3
L’Escolar va posar les ocasions que en cap moment va saber materialitzar, i el Porto Cristo, amb en menys arribades, va saber definir millor que l’equip gabellí davant la porteria.
ALEVÍ A
CE Escolar,  8 –  CD Salle B, 7
Gols : Alejandro Barroso 4, Miquel Ginard 2, Sergio Barroso y Tomeu Ferrer
Partit que va començar molt be per a l’Escolar, que es va posar per davant amb un avantatge en el marcador de 4-1. L’equip palmesà no va davallar els braços i va aconseguir jugar de tu a tu a l’Escolar, fins a remuntar el marcador per posar-se davant, amb un resultat de 6-7. En els dos darrers minuts, que van ser frenètics, l’Escolar va donar la volta al marcador amb 2 gols de n’Alejandro Barroso.
ALEVÍ B
CD San Francisco B, 4 –  CE Escolar B, 5
Gols: Miquel Flores 2, Alejandro Garcia 2 y Daniel de Frutos
L’equip de Bernat Marti segueix amb la seva bona ratxa i ja acumula 9 partits sense conèixer la derrota. Aquesta bona ratxa els ha permés situar-se en 4ª posició i ser líders en aquesta segona volta, amb 19 punts de 21 possibles, juntament amb l’Atlètic Manacor.
ALEVÍ C
CE Escolar C, 4 – UE Petra, 4
Gols : Hugo Gonzalez, Xavi Morales, Felipe Izquierdo i Israel Pulido
Despres de tres partits sense puntuar, l’equip de Victor Ros va aconseguir un punt contra el Petra, un equip situat per sobre dels gabellins en la classificació. Cal destacar l’esperit de lluita, ja que després que el Petra remuntàs un 3-1 a favor dels verds, l’Escolar no va baixar els braços i en el darrer minut aconseguí empatar el partit.
BENJAMÍ A
CE Escolar, 2 – Porto Cristo FC, 10
Gols : Fco. Javier Gonzalez i Jairo Quiles
Partit contra un dels equips capdavanters de la classificació, el qual no va donar opcions a l’equip de José Luis Triguero. A oblidar aquest partit i a centrar-se en el pròxim cap de setmana.
BENJAMÍ B : DESCANSA
 
PREBENJAMÍ
CE Escolar, 4 – CD Bellver Palma, 3
Gols : Miquel Genovard, Raul Postigo, Iker de Frutos i Alejandro Venera
Bona temporada la que realitzen els més menuts del club i que van millorant i aprenent a poc a poc les bases del futbol. Molt bona feina la que realitzen en José Luis Triguero i en Toni Massanet amb aquests nins. Enhorabona i a seguir així, nins!
web Capvermell (Sports)

Comentarios cerrados