Comunicat del CCE Sant Lluís per sa renuncia d’en Xavi Carreras que deixa de ser coordinador d’es club

20 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

MG_98331-150x150Sa Junta Directiva del CCE Sant Lluís comunica as seus socis, jugadors, pares i seguidors en general, sa renuncia de l’actual Coordinador de la Secció de bàsquet i entrenador del primer equip, Xavi Carreras, a continuar sa propera temporada per motius laborals.

Xavi Carreras continuarà as front de l’equip de Primera Balear i es Júnior femení fins a finals de temporada, però sa seva nova ocupació laboral l’impedirà exercir sa labor de Coordinador. Tot hi açò, i en la mesura que li sigui possible, s’ha prestat a seguir col.labornat perquè es dia a dia des club es vegi el menys afectat possible.

Desde avui mateix sa Junta Directiva del CCE Sant Lluís es posarà a fer feina en sa recerca de sa persona que es posarà as front de sa Secció de Bàsquet de sa nostra entitat.

Desde sa nostra Entitat volem agrair públicament sa labor d’en Xavi Carreras Robert as nostre club as llarg d’aquets anys, amb total entrega i dedicació per es nostres colors, i a la vegada li desitjam sa major de ses sorts en sa seva nova etapa laboral.

Esperam que en un futur es camins del CCE Sant Lluís i d’en Xavi Carreras es puguin tornar a juntar.

CCE Sant Lluis

Comentarios cerrados