El Palau d’Esports de Son Moix reuneix a l’exposició «Esportgràfica Ciclista 2014» les millors fotografies de la Diada de Sant Sebastià‏

19 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Expografica 070Palma, 18 de març de 2014.- El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha inaugurat avui al Palau Municipal d’Esports de Son Moix l’exposició fotogràfica, “Esportgràfica Ciclista 2014”, una recopilació de les millors fotografies realitzades per aficionats durant la Diada Ciclista de Sant Sebastià d’enguany. Durant l’acte la regidora de Benestar Social i Igualtat, Ana Ferriol, ha entregat un taló bancari  de 1.450 euros a l’Associació Temps per Tu, de la Creu Roja, amb la recaptació obtinguda durant la prova de nordic walking del passat mes de novembre.

 

A l’acte d’inauguració de l’exposició també hi han assistit el director general d’Esports, Damià Vich, el gerent del IME, Antoni Ramis; el director de Relacions Externes d’El Corte Inglés, Antonio Sánchez; el president de la Creu Roja, Miquel Alenyà, i el representant de Nordic Walking Ciutat, Rafael Porcel.

 

Fernando Gilet va destacar que “aquesta exposició fotogràfica ja forma part del calendari d’activitats de l’Ajuntament de Palma. L’exposició uneix la cultura i l’esport a través de les fotografies en un Palau d’Esports on avui es compleixen dos mesos des de la seva inauguració”. Finalment, el tinent de batlia va ressaltar que “aquest any, més de 12.000 aficcionats han participat en la Diada Ciclista, la qual cosa ve a reflectir que aquesta prova ja està en l’ADN dels palmesans”.

 

Enguany els guanyadors dels diferents premis de Esportgràfica han estat els següents:

 

 

 

1r premi El Corte Inglés: Manuel Barrientos Martín

2n premi El Corte Inglés: Manuel Arteaga Sánchez

3r premi Cicles Gomila: Juan Adrover Bonnín

4t premi Benito Ruiz Alemany: Guillermo Sánchez Garcías

Finalistes de Foto Ruano i l’IME: José M. Serrano Pérez, Rafa Babot, Miguel Sorell Mayol, Miguel Morey Colomina, Alain Villena Silva i Luís Garrocho Benítez

 

 

El concurs de fotografia digital, que té lloc des de fa tres anys, ha estat promogut per l’Ajuntament de Palma, a través del Institut Municipal d’Esports (IME).

 

Durant la passada Diada Ciclista de Sant Sebastià, 50 fotògrafs aficionats es varen mesclar amb els 12.000 participants a la Diada que pedalaren des de Cort i recorreren els carrers de Palma fins a arribar a la meta al Palau d’Esports de Son Moix, on varen poder visitar gratuïtament les instal·lacions del complex esportiu recentment inaugurades.

 

La Diada Ciclista és una de les activitats esportives més veteranes i l’Esportgràfica és una mostra de fotografies esportives realitzades pels ciutadans, una forma de compartir aficions i un reflex d’aquesta activitat ludicoesportiva que cada any atreu milers d’afeccionats i que constitueix un document gràfic de la història esportiva de Palma.

 

Peu de foto: Fernando Gilet inaugura l’exposició d’Esportgràfica al Palau d’Esports de Son Moix.

 

OLYMPUS DIGITAL CAMERA 

 

 

 

El Palacio de Deportes de Son Moix reúne en la exposición “Esportgráfica Ciclista 2014” las mejores fotografías de la Diada de Sant Sebastià

 

Este concurso de fotografías se lleva celebrando desde hace tres años

 

 

 

Palma, 18 de marzo de 2014.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, ha inaugurado hoy en el Palacio Municipal de Deportes de Son Moix la exposición fotográfica, “Esportgràfica Ciclista 2014”, recopilación de las mejores fotografías realizadas por aficionados durante la Diada Ciclista de Sant Sebastià  de este año. Durante el acto, la regidora de Bienestar Social e Igualdad, Ana Ferriol, ha hecho entrega de un talón bancario de 1.450 euros a la Asociación “Temps per Tu”, de la Cruz Roja con la recaudación obtenida durante la prueba de Nordic Walking del pasado mes de noviembre.

 

Al acto de inauguración de la exposición también han asistido  el director general de Deportes, Damià Vich, el gerente del IME, Antoni Ramis, el director de Relaciones Externas de El Corte Inglés, Antonio Sánchez, el presidente de la Cruz Roja, Miquel Alenya y el representante de Nordic Walking Ciutat, Rafael Porcel.

 

Fernando Gilet  destacó que “esta exposición  fotográfica ya forma parte del calendario de actividades del Ayuntamiento de Palma. La exposición une la cultura y el deporte a través de las fotografías en un Palacio de Deportes donde hoy se cumplen dos meses desde su inauguración”. Por último, el teniente de alcalde resaltó que “este año, más de 12.000 aficionados han participado en la Diada Ciclista, lo que viene a  reflejar que esta prueba ya está en el ADN de los palmesanos”.

 

 

Este año, los ganadores de los diferentes premios de Esportgràfica han sido los siguientes:

 

 

 

  • 1r Premio El Corte Inglés: Manuel Barrientos Martín.
  • 2º Premio El Corte Inglés: Manuel Arteaga Sánchez.
  • 3r Premio Ciclos Gomila: Juan Adrover Bonnin.
  • 4º Premio Benito Ruiz Alemany: Guillermo Sánchez Garcías.
  •  Finalistas de Foto Ruano y el IME: José M. Serrano Pérez, Rafa Babot, Miguel Sorell Mayol, Miguel Morey Colomina, Alain Villena Silva y Luís Garrocho Benítez.

 

 

El concurso de fotografía digital, que se viene celebrando desde hace tres años,  ha sido  promovido por el Ayuntamiento de Palma, a través del Institut Municipal d’Esports (IME).

 

Durante la pasada Diada Ciclista de Sant Sebastià, 50 fotógrafos aficionados se mezclaron con los 12.000 participantes de la Diada que pedalearon desde Cort, recorriendo las calles de Palma hasta alcanzar la meta en el Palacio de Deportes de Son Moix, donde pudieron visitar gratuitamente las instalaciones del complejo deportivo recién inauguradas.

 

La   Diada Ciclista es una de las actividades deportivas más veteranas y la Esportgràfica es una muestra de fotografías deportivas realizadas por los ciudadanos, una forma de compartir aficiones y un reflejo de esta actividad lúdico deportiva que cada año atrae a miles de aficionados y que constituye un documento gráfico de la historia deportiva de Palma.

Comentarios cerrados