Podes i Tales CV P├▓rtol es classifica per a la fase d’ascens a Primera Nacional

18 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

99ac3c_f535efcb24c148159990f152af77d32f_jpg_srz_378_247_75_22_0_50_1_20_0Brillant vict├▓ria del Podes i Tales CV P├▓rtol, que li atorga la condici├│ de subcampi├│ de Balears i el classifica per a la fase d’ascens a primera nacional. El resultat fou de┬á0-3 per al Podes i Tales CV P├▓rtol davant l’Art├á, amb parcials de 23-25, 12-25 i 14-25.

 

El partit comen├žava amb la incertesa del resultat del partit que disputaven l’Ushua├»a Eivissa i el CV Esporles, ja que el primer ens aventatjava en un set a la classificaci├│ i el segon, per la seva condici├│ de classificat, no garantia competir amb tot el seu potencial. La nostra ├║nica opci├│ era obtenir els tres punts i esperar l’altre resultat.

 

El primer set comen├žava amb clares mostres de falta de concentraci├│ per la nostra part, amb desajustaments en bloqueig, errors en atac i inseguretat en recepci├│. D’aquesta manera, el Licors Moy├á Art├á, que no va faltar al seu comprom├şs amb la competici├│ a pesar que no se jugava res, es va avan├žar al marcador, arribant a consolidar un avantatge de vuit punts. Una substituci├│ apostant per la veterania, amb el marcador 19-12 en contra, va permetre refer-mos t├ácticament i remuntar el marcador amb un parcial de 4-13, finalitzant el set amb un ajustad├şssim 23-25.

A partir d’aquest moment el Licors Moy├á Art├á va perdre la convicci├│ per la vict├▓ria i va deixar de ser un obstacle per als nostres objectius. El Podes i Tales CV P├▓rtol, que ha anat cresquent al llarg de la temporada i que arribava al partit en el seu millor moment de forma i joc, es va imposar amb claredat els dos seg├╝ents sets.

 

Al finalitzar el partit, la not├şcia que l’Ushua├»a Eivissa havia aconseguit la vict├▓ria per un insuficient 3-2, va desatar l’alegria de l’equip per aconseguir un objectiu inesperat a principi de temporada.

Comentarios cerrados