Noticias Club Voleibol‏ Manacor

18 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria:
voley manacor

voley manacor

DARRER PARTIT DE LA TEMPORADA DE 1ª NACIONAL MASCULINA  

 

CV. SANTO DOMINGO PETRER – CV. MANACOR : 3-2 (21-25, 25-20, 23-25, 25-21, 15-9).

Comentari : La Temporada de 1ª Divisió Nacional va finalitzar de la mateixa manera que va començar, amb un partit a 5 Sets. Els nostres jugadors se varen adelantar per dues vegades en el marcador, pero no varen poder evitar que l’equip local capgiras el marcador i guanyas el partit per 3-2. Amb aquesta derrota el nostre equip finalit-za la Lliga en una meritoria setena posición, amb un balanç positiu de 10 victories i 8 derrotes.   

 

L’EQUIP CADET FEMENI “B” DE PORTO CRISTO ACABA LA LLIGA IMBATUT

 

Darrer partit a la Lliga de l’equip Cadet Femení “B” de Porto Cristo, que ha guanyat tots els partits de la Lliga i només ha perdut un Set.

Fácil victoria del Cadet Femeni de Manacor dins Sant Josep Obrer “A” i també del Cadet “A” de  Porto Cristo, encara regalar un Set a un equip bastant inferior com es el CV. Esporles.

A la categoría Infantil Femenina, victoria per 2-3 de l’equip infantil “A” de Manacor dins Montesión “B” i tercera victoria a la Lliga de l’Infantil “B” que va guanyar per 3-1 al Soller. 

L’Infantil Femení de Porto Cristo només ha perdut 2 partits en tota la Lliga i han estat amb el CV. Santa Magdalena Sofía, equip que va guanyar dins Porto Cristo per 2-3.

A 1ª Balear derrota dels nostres equips, el Masculí per un ajustat 3-2 dins Son Ferrer i el Femeni per 1-3 a Manacor amb el CV. Portol.

A la categoría Juvenil Femenina, fácil victoria de l’equip “A” per 0-3 dins Alaró i derrota de l’equip “B” per 0-3 amb el CV. Son Ferrer. 

Els horaris dels partits d’aquest cap de setmana, son els següents :

Infantil Femení : CV. Manacor “A” – CV. La Salle Pont d’Inca, divendres a les 18’00 hores.

Juvenil Femení : CV. Manacor “B” – CV. Sagrat Cor, dissabte a les 9’00 h.

Cadet Femeni : CV. Manacor – CV Artá, dissabte a les 11’00 h.

Juvenil Femení : CV. Manacor “A” – CV. Cide “B”, dissabte a les 11’00 hores.

Senior Masculí : CV. Manacor 1ª Nacional – CV. Esporles, partit amistós a les 18’00 hores.

Comentarios cerrados