Inauguració al Palau Municipal d’Esport Son Moix, l’exposició de Esportgràfica Ciclista 2014‏

17 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Invitació Esportgràfica Ciclista 2014El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet  inaugurarà al Palau Municipal d’Esport Son Moix, l’exposició de Esportgràfica Ciclista 2014, concurs de fotografia digital de l’IME, que des de fa tres anys es realitza amb motiu de la Diada Ciclista de Sant Sebastià.

El 20 de gener cinquanta fotògrafs aficionats es van barrejar amb els 12.000 ciutadans de totes les edats, que pedalant des de Cort fins a Son Moix van recórrer els carrers de Palma.

 

A la inauguración assistiran també la regidora de Benestar Social i Igualtat, Ana Ferriol, el director de Relacions externes de El Corte Inglés, Antonio Sánchez, el president de la Creu Roja, Miquel Alenyà i el representant de Nordic Walking Ciutat, Rafael Porcel.

 

Dia: Dimarts 18 de març 2014
Hora: 19.30 hrs. Lloc: Palau Municipal d’Esports Son Moix

Comentarios cerrados