EN SERGI I N’ADRI, DEL FÍSICS CIUTADELLA, ESPECTACULARS AL CAMPIONAT DE BALEARS DE BOXA AMATEUR

17 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

BOXA BOXACALERO: «ESTIC SÚPER ORGULLÓS DELS DOS»
Els lluitadors del FĂ­sics Ciutadella Adri Baravalle i Sergi Quintana  van deixar marca al Campionat de Balears Amateur de Boxa celebrat el  passat cap de setmana. Els dos pĂșgils de Ciutadella van estar  senzillament espectaculars, i mentre Quintana es va classificar ja per la gran final que es celebrarĂ  a Eivissa, Baravalle serĂ  a la  semifinal a Palma de Mallorca desprĂ©s de passar els quarts de final.  Destacable el triomf de Sergi Quintana davant un lluitador del K1 Box  Menorca.
En aquest AutonĂČmic els dos van poder demostrar el seu alt  nivell entre els millors lluitadors de les Illes Balears, i amb mĂ©s  valor encara quan els seus contrincants tenien molta mĂ©s experiĂšncia. De fet, el rival de Baraballe mateix duia ja mĂ©s de 30 combats a  l’esquena.
En acabar el combat l’entrenador del FĂ­sics Ciutadella,  JosĂ© RodrĂ­guez Calero, es mostrava molt content amb els seus alumnes.  «»Estic sĂșper orgullĂłs dels dos, i han demostrat que amb il·lusiĂł,  sacrifici, constĂ ncia i humiltat tot Ă©s possible, encara que al davant  tinguis a grans rivals i molt mĂ©s experts». Calero es va voler  enrecordar en aquest dia triomfal de l’ex entrenador Esteban Adames: «Va per tu Esteban», va exclamar. Calero va estar acompanyat a la banda per l’entrenador del gimnĂ s Spirit Alaior, RubĂ©n Molina.

Comentarios cerrados