Baraballe i Quintana, del Físics Ciutadella, entre els millors púgils de Balears‏

17 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
BOXAEls lluitadors del Físics Ciutadella Adri Baraballe i Sergi Quintana van deixar marca al Campionat de Balears Amateur de Boxa celebrat el passat cap de setmana. Els dos púgils de Ciutadella van estar senzillament espectaculars, i mentre Baraballe es va classificar ja per la gran final que es celebrarà a Eivissa, Quintana repetirà la semifinal a Palma de Mallorca.

En aquest Autonòmic els dos van poder demostrar el seu alt nivell entre els millors lluitadors de les Illes Balears, i amb més valor encara quan els seus contrincants tenien molta més experiència. De fet, el rival de Baraballe mateix duia ja més de 30 combats a l’esquena.

En acabar el combat l’entrenador del Físics Ciutadella, José Rodríguez Calero, es mostrava molt content amb els seus alumnes. «»Estic súper orgullós dels dos, i han demostrat que amb il·lusió, sacrifici, constància i humiltat tot és possible, encara que al davant tinguis a grans rivals i molt més experts». Calero es va voler enrecordar en aquest dia triomfal  de l’ex entrenador Esteban Adames: «Va per tu Esteban», va exclamar.

Comentarios cerrados