Crónica Preferente: Norteño – CCE Sant Lluis (1–4)

16 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

sant lluisUn gol d’Isaïes just a l’inici del partit i un hat trick del jove Elliot van tancar la mala ratxa de resultats del Regional Preferent i van donar la victòria als de Moyano en el primer encontre de la segona volta davant un Norteño CF voluntariós que es va veure atropellat pel quadre de ses Canaletes en un partit en què els visitants van dominar de principi a fi sent justos vencedors dels tres punts .

Després de quatre partits consecutius caient derrotats , els de Ses Canaletes van sortir al verd de Les Arenes amb ambició i atreviment a la recerca de tres punts importants . Hi havia transcorregut tot just un minut i el capità lluiser , Isaïes , de fort xut llunyà aconseguia batre Cris i posar el 0-1 al marcador . Era la millor manera de començar i donar tranquil · litat als seus que veien com amb el pas dels minuts anaven fent-se amb el control total de la pilota .

Les accions en camp contrari anaven caient una rere l’altra i el CCE es trobava còmode i endollat . Fruit d’això , Elliot aconseguia en el minut 17 el primer gol al seu compte particular i el segon del seu equip . Els lluisers es mostraven eficaços i encertats de cara a porta , la seguretat defensiva i l’ordre defensiu sobre el camp feia la resta . Amb el 0-2 els de Víctor Pérez van començar a mostrar símptomes de millora i d’amor propi .

Arribava el minut 37 i Pico aconseguia batre Santi en la primera arribada de perill fornellera . Amb el 1-2 en el lluminós es van anar tots dos equips al descans amb la sensació general que el CCE no podia despistar amb el mínim avantatge i que si aconseguia iniciar el segon acte de la mateixa manera que el primer els fornellers cedirien en el seu intent .

La segona part va començar amb els de Víctor Pérez més actius i decidits però el CCE conscient de com anaven a sortir els locals es van posar la granota de treball per desbaratar qualsevol intent ofensiu dels locals .

Mentre passaven els minuts , els de Pérez veien difícil donar la volta al marcador i més encara quan al minut 62 , de nou Elliot aconseguia batre Cristian i donar dos gols d’avantatge als seus en el còmput global del partit . El 1-3 feia justícia , simplement calia rematar el matx per no donar oportunitat als locals de ficar-se de nou a prop en el marcador .

Passaven els minuts , el CCE controlava l’esfèric i el tempo del partit i els de Pérez volien però no podien . Va arribar el minut 87 i de nou Elliot en un gol de bella factura per sobre del porter local anotava el tercer gol al seu compte particular i tancava el marcador amb un contundent 1-4 que carrega les piles als de Moyano per a la segona volta .

Fi a la mala ratxa , nova victòria i amb diferència per esperar a Ses Canaletes al seu pròxim rival , un CD Migjorn que es troba a la zona alta de la classificació i que rendirà visita als lluisers el proper dissabte a les 16.30 h .

Alineaciones:

Norteño: Cristian Flores, Ruben Vigil, Miguel Angel Ramos, Carl Moritz Pega, Josep Cardona, Sergi Carreras, Mario Gomez, Joan Barber, David Torres, Cristian Pico y Sergio Coll.

Sustituciones: Angel Alles por David Torres (min.57), Rafael Moreno por Joan Barber (min.62), Marc Torres por Sergio Coll (min.62) y Salvador Obrador por Sergi Carreras (min.68)

CCE Sant Lluis: Juan Sola, Alvaro Rotger, Joan Orfila, Jose Manuel, Miguel Capo, Antonio Sastre, Isaias Pons, Elliot Galan, Miguel Angel, Zouhir Essounani y Santiago R Quevedo.

Sustituciones: Gabriel Llabres por Zouhir Essounani (min.67) y Carlos Segui por Antonio Sastre (min.78)

Goles: 0-1 Isaias Pons (min 2), 0-2 Elliot Galan (min 17), 1-2 Cristian Pico (min 37), 1-3 Elliot Galan (min 62) y 1-4 Elliot Galan (min 87)

Árbitro: Antonio Andreu Rossello. asistido por Juan Pons Coll y Juan Gonzalez Segura.

Tarjetas: Jose Manuel (amarilla, min 21), Zouhir Essounani (amarilla, min 44), Miguel Capo (amarilla, min 45) y Carlos Segui (amarilla, min 87) para el CCE Sant Lluis.

Comentario:

CCE San Lluís

Comentarios cerrados