El FÍSICS CIUTADELLA, a Mallorca a pel Campionat de Balears Amateur den Boxa‏

13 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
BOXA CALEROAquest pròxim dissabte dia 15 de març la localitat mallorquina de Vilafranca acull una interessant vetllada de boxa composta d’un total de 14 combats. Es disputaran diferents semifinals i finals del Campionat de Balears Amateur 2014, així com algun altre combat. I en aquesta entretinguda vetllada hi serà present el FÍSICS CIUTADELLA, amb tres alumnes del monitor José Rodríguez Calero. Ells són n’Adri Baraballe, en Sergi Quintana i en Cristian Amado, aquest últim que disputarà un combat a part.

Baraballe, en el Pes Mitjà de la categoria Elit, s’enfrontarà dissabte a Òscar López, del Neo Gym, mentre que el seu company al FÍSICS, Quintana, es veurà les cares amb el púgil del K1 Box, José A. García, en el Pes Semipesat (Elit).

Aquest important Autonòmic es celebra al Poliesportiu Es Molí Nou i els púgils del gimnàs de Ciutadella hi acudeixen més il·lusionats que mai.

Comentarios cerrados