Noticies del Club Voley Soller

10 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

ImageProxySENIOR MASCULI : VICTORIA I PERMANENCIA PER AL BAR SON ANGELATS SOLLER

SENIOR MASCULI : VICTORIA I PERMANENCIA PER AL BAR SON ANGELATS SOLLER

Posted: 10 Mar 2014 05:53 AM PDT

BAR SON ANGELATS SOLLER 3-2 CV MANACOR (24-26/25-14/23-25/25-21/15-10)
Tercera e important victĂČria en aquesta segona fase per la permanĂšncia de la lliga de primera balear que permet al sollerics posar-se lĂ­ders d’aquesta fase. Els nostres guanyaren davant un bon conjunt com es el Manacor per un marcador de 3-2 amb parcials 24-26/25-15/23-25/25-21/15-10, que va deixar molt satisfets als jugadors i pĂșblic assistent a les grades del pavellĂł de Son Angelats en un gran dissabte pels sollerics. El marcador ja indica que el partit va ser molt igualat ja que els dos equips anaven per la victĂČria i sobre tot els sollerics que volien donar una alegria als espectadors que es varen donar cita al pavellĂł de Son Angelats.

DesprĂšs de un primer set molt igualat que va caure del costat visitant per la mĂ­nima, perĂČ els locals es varen refer i amb un gran joc s’apuntaren aquest segon set. En el tercer, els visitants s’aferraren al patit i amb un gran joc d’atac per zona quatre aconseguiren guanyar aquest tercer set davant la bona lluita dels sollerics.
En el quart els sollerics tornaren a comandar en el joc i s’imposaren a base sobre tot del seu joc per centre a un lluitador Manacor. Desprùs en arribar al quint set els nostres varen dominar des del principi el marcador i no el varen deixar fins apuntar-se el punt definitiu amb gran alegria per part del cos tùcnic i jugadors.
El proper dissabte els nostres jugaran a Petra a les 18h davant l’equip local.

JUVENIL FEMENI : EL D·TEX SOLLER CAU DAVANT EL BUNYOLA EN UN GRAN PARTIT DE VOLEI

Posted: 10 Mar 2014 03:29 AM PDT

CVS D·TEX SOLLER 2-3 CV BUNYOLA (25-14/14-25/25-23/17-25/3-15)

Comentarios cerrados