CRONICA SPORTING DE MAHON – CCE SANT LLUIS REGIONAL PREFERENT‏

10 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Regional

logobanner-300x100Novament el temps afegit del partit , castiga al conjunt Regional a una nova derrota , la quarta consecutiva i la tercera a la primera volta en el descompte , un dur cop que segons sembla durant la trobada va ser massa càstig per a un equip que va merèixer la victòria pel treball realitzat , sobretot en el segon temps en què el quadre de Moyano va ser a la recerca dels tres punts que bé van merèixer . Però el futbol és a vegades injust i cruel i en aquest cas queda demostrat que en ocasions les derrotes succeeixen en moments inesperats .

El CCE va aparèixer en el verd Municipal de Maó amb una altra imatge , molt diferent a la mostrada en anteriors setmanes però al final va ser el mateix . Amb un nou dibuix tàctic sobre el camp per mirar de donar un altre aire a l’equip , ho aconseguir en els primers instants del partit . La poca fluïdesa ofensiva dels partits anteriors era oblidada en el primer tram del partit , més mobilitat , millor seguretat defensiva però poca arribada amb perill . Els de Noval per la seva banda, aguerrits i disciplinats en el treball tàctic no volien deixar-se sorprendre en un matx que podia posar als de Maó per sobre dels lluisers en la classificació .

La primera ocasió de perill acabar de la pitjor manera per als de Moyano . Rebuig a l’ interior de l’àrea després d’una falta lateral botada per l’equip maonès i Rodríguez de cap al segon pal aconseguia batre Cristian que poc va poder fer per evitar la rematada del sportinguista . Era aviat i quedava un món però s’havia de seguir jugant amb la mateixa intensitat i concentració que en els primers minuts .

Ho van entendre així els lluisers que no van baixar la guàrdia i van donar un pas més pel que fa a possessió i paciència però sense acabar de mostrar perill davant la meta de Fer .

El pas per vestuaris deixava el primer canvi en els visitants , Álvaro es quedava a la caseta i Alberto ocupava el seu lloc en l’equip . La substitució demostrava les intencions del CCE i donava resultat a l’instant . Major arribada a l’àrea contrària i major perill a pilota aturada . Va poder igualar Alberto en una falta lateral en què ni la defensa maionesa ni la davantera lluisera feia res per tocar la pilota i un Fer ja superat aconseguia desbaratar la jugada quan la pilota es dirigia el fons de la xarxa .

Ja en el minut 65 un xut des de dins de l’àrea d’un inspirat Elliot era repel · lit pel travesser en la que era la millor ocasió del CCE en tot el partit . L’equip estava bolcat en camp rival i l’empat estava a prop però una ràpida contra portada per tota la davantera sportinguista era rematada fora per Mica quan ho tenia tot a favor . L’ensurt va posar en alerta els de Moyano que seguien arraconant al seu rival al seu camp. Bili en una rematada acrobàtica al segon pal desaprofitava una altra ocasió per als seus i un xut sec i ras de Zou era rebutjat amb els peus per Fer. L’empat era a prop i per fi va arribar en una pilota que recupera Capó en zona ofensiva després d’un servei de córner posant un excel · lent centrada al segon pal per a un Elliot oportunista que va rematar al fons de la xarxa . Era el minut 82 i quedava temps per donar la volta al marcador .

En els instants finals, Capó al 92 remata sol al segon pal a l’exterior de la xarxa i ja pas el minut 93 un mal refús de la defensa lluisera acaba als peus de Joni que de potent xut des de fora de l’àrea bat a Cris . Gerro d’aigua freda , cop dur i frustració en el quadre de Moyano .

Coses del futbol , qui més ho busco no el va trobar i tres punts que s’escapen quan més s’havia buscat i merescut .

FITXA TÈCNICA

CF SPORTING DE MAHON : Fer, Miquel Àngel, Jordi , Alejandro , Jon , Julián , Mica , Bernal ( Navarro 59 ‘ ) , Balle ( Torres 89 ‘ ) , Rodríguez i Lupón ( Seguí 64 ‘ ) .

CCE SANT LLUIS : Cristian , Álvaro ( Alberto 46 ‘ ) , Sola ( Xiscu 82 ‘ ) , Capo , Orfila , Migue Coll , Isa , Cisco ( Zou 72 ‘ ) , Bili , Elliot i Manu .

GOLS : 1-0 Min 25 Rodríguez , 1-1 Min 82 Elliot , 2-1 Min 93 Joni .

ÀRBITRE : Antonio Pons Mascaró, auxiliat a les bandes per Payeras i Albiol .

 
 
José María Vidal
Sección de Fútbol del CCE Sant Lluís

Comentarios cerrados