Cort presenta la 47a edició del Trofeu Ciutat de Palma de Bàsquet amb preus molt populars per als ciutadans

10 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

P1010078El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentat avui el 47è Trofeu Ciutat de Palma de Bàsquet, que es desenrotllarà dimecres que ve, dia 12, i que enfrontarà els equips del Palma Air Europa Bahía San Agustín i el CAI Saragossa, equip integrant de la primera divisió de la Lliga Endesa ACB.

 

Enguany, els organitzadors han establert preus molt populars per assistir al partit, que van dels 2 euros per als adults a 1 euro per als nins.

 

A l’acte de presentació d’aquest trofeu de bàsquet a l’Ajuntament de Palma, han assistit el director general d’Esports del Govern de les Illes Balears, Javier Morente; el director insular d’Esports del Consell, Joan Antoni Ramonell; el director general d’Esports de l’Ajuntament de Palma, Damià Vich; el cap de Vendes del Grup Iberostar i principal patrocinador del torneig, Francisco Collado; el president de la Federació de Bàsquet de les Illes Balears, Jaume Estarellas; el president del Club Palma Air Europa, Guillem Boscana; el vicepresident del Palma Air Europa, Sebastià Matas; el director esportiu del Palma Air Europa, Xavi Sastre, i Isabel Ximelis i Virginia Cursach, del Departament de Promocions d’Air Europa.

 

Fernando Gilet ha subratllat que amb aquesta nova edició del trofeu “Palma torna a comptar amb un equip de la màxima categoria del bàsquet com és el CAI Saragossa”; destaca la “mallorquinitat” d’aquest equip “ja que tres dels seus jugadors –Pere Tomás, Pedro Llompart i Sergi García–, són mallorquins; l’entrenador, Jose Luis Abós, va ser entrenador del Bàsquet Inca, i el jugador Willy Villar també en va ser jugador i director esportiu”.

 

El tinent de batlia ha reiterat que amb aquest partit entre el Palma Air Europa i el CAI Saragossa “donam satisfacció a una ciutat que té ganes de bàsquet. Amb la inauguració del Palau d’Esports hem aconseguit disposar del millor escenari a tota la ciutat per a competicions de bàsquet; estic segur que el Palma Air Europa ens donarà moltes alegries”.

 

Fernando Gilet ha posat l’accent principalment en els preus populars per a presenciar aquest partit, que van des de 2 euros per als adults a 1 euro per als nins “la qual cosa constitueix tota una invitació a tots els afeccionats perquè dimecres que ve abarrotin el recinte del Palau Municipal d’Esports per a gaudir d’aquest partit de bàsquet”.
Premsa Ajuntament de Palma

Comentarios cerrados