Dos ors, una plata i un bronze pel FÍSICS CIUTADELLA‏

9 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
unnamed 5L’expedició del FÍSICS CIUTADELLA que ha estat a Mallorca aquest cap de setmana participant en la Fase Final de karate de l’Esport per a l’Edat Escolar ha tornat a ser la millor de Menorca. L’entidad dirigida per Jesús Triay ‘Shuto’ es va endur dissabte dues medalles d’or, aconseguides pels seus karateques, Francesc Sanz i Laia Taltavull; una plata, amb Jordan Lee, i un bronze, de la mà de Toni Ribot.

En acabar aquest campionat en ‘Shuto’ el valorava de manera positiva: «Hem tornat a ser els que més hem ‘mullat’ de Menorca i per açò ja hem d’estar satisfets. Ara, el que està clar és que hem de seguir fent feina i entrenant dur», deia content.

 

unnamed 3 unnamed 4

Comentarios cerrados