Presentació del 47 TROFEU CIUTAT DE PALMA DE BÀSQUET (Dimecres 12 de Març. )‏

7 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
SON MOIXEl proper dilluns 10 de  març tindrà lloc al Saló de Plens de l’Ajuntament de Palma l’acte de presentació  del 47 TROFEU CIUTAT DE PALMA DE BÀSQUET, que tindrà lloc el proper dimecres 12  de març.
Hi seran presents  Fernando Gilet, tinent de batlia  de Cultura i  Esports de l’ Ajuntament de Palma;  Javier Morente, director general  d’Esports Govern de les Illes Balears; Joan Antoni Ramonell, director insular  d’Esports del Consell de Mallorca; Francisco Collado, Cap de Vendes de Grup  Iberostar; Guillem Boscana, President del club Palma Air Europa; Sebastià  Matas, Vicepresident i Xavi Sastre, director esportiu, a més de Jaume  Estarellas, president Federació de Bàsquet Illes Balears; i un representant  d’Air Europa.
Data : dilluns 10  març de 2014 Hora : 11 h. Lloc : Saló de Plens de l’ Ajuntament de  Palma

Comentarios cerrados