EL FÍSICS CIUTADELLA VOL CONQUERIR MALLORCA‏

7 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
KARATE PALMAAquest cap de setmana fins a 13 competidors del FÍSICS CIUTADELLA lluitaran a Mallorca entre els millors karateques d’edat Infantil (10-11) i Juvenil (12-13), dins la gran Final Balear de l’Esport per a l’Edat Escolar. El gimnàs ciutadellenc aporta més de la meitat dels menorquins que participaran en aquest Campionat de Balears en el que el passat 2013 el FÍSICS CIUTADELLA es va aconseguir fer amb fins a sis medalles.

Jesús Truay ‘Shuto’ i Pere Calafat, entrenadors del club, viatgen «bastant esperançats en igualar el medaller de l’any passat».

Els tretze protagonistes són: Judith Álvarez, Mar i Cel Ribot, Marta Bosch, Julen Triay, Rafel González, Judith García, Pere García, Laia Taltavull, Jordan Lee, Francesc Sanz, Fabrizio Barrantes i Toni Ribot.

SORT CRACKS !!!!

Comentarios cerrados