El Consell i els ajuntaments de Menorca organitzen de forma conjunta els primers Jocs Esportius Municipals

7 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Roda-premsa-jocs-esportius-municipals-14Es Consell Insular i es diferents ajuntaments de Menorca organitzaran de forma conjunta es dies 14 i 15 de juny es I Jocs Esportius Municipals.

Així ho han explicat avui es conseller de Cooperació, Esports i Habitatge, Juanjo Pons, acompanyat dels regidors d’Esports d’alguns des municipis de l’Illa.
Es conseller Juanjo Pons ha afirmat que aquesta competiciĂł no afectarĂ  sa marxa des diferents clubs esportius de Menorca perquĂš quan tingui lloc, es cap de setmana des 14 i 15 de juny, ja hauran finalitzades totes ses temporades esportives.

Ses disciplines esportives d’aquesta iniciativa es basen en ses des IGA i concretament seran: atletisme, bĂ dminton, bĂ squet, ciclisme de carretera i BTT, golf, futbol, nataciĂł, tennis, tennis taula, tir, tir amb arc, triatlĂł, vela, surf de vela, vĂČlei pista i vĂČlei platja. De fet, es duran a terme de forma bianual, quan no coincideixen amb es IGA.

Competiran ses diferents seleccions de cada municipi i haurĂ  premis per as esportistes, per as municipis per cada esport i un d’absolut as municipi amb mĂ©s victĂČries en cada modalitat esportiva. Podran competir tant esportistes federats com no federats, a partir des 14 anys d’edat, 17 per a futbol i bĂ squet i 18 en referĂšncia as tir i triatlĂł.

“Es tractarà d’unes mini-olimpíades que pretenen mesurar s’estat tant des esportistes com de ses instal‱lacions esportives de Menorca de cara a sa celebració a s’Illa del IGA de l’any 2021”, explica es conseller Juanjo Pons, qui vol que aquesta iniciativa tingui continuïtat en es temps. DEPORTESMENORCA.COM

Comentarios cerrados