II Cursa popular Sencelles – S’Arissal 2014 (8 de Març Sencelles)

6 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

cursa_sencelles-arissal1L’associació Tia Xiroia, l’ajuntament de Sencelles i la penya ciclista Sencelles organitzen  la II cursa popular Sencelles – s’Arissal amb reglament següent:

·La II Cursa popular Sencelles – s’Arissal tindrà la sortida oficial dia 8 de març de 2014 a les 11’00 h. enfront del convent de les Germanes de la Caritat, c/ Francinaina Cirer de Sencelles. El recorregut de la cursa serà d’uns 5 Km aproximadament i la finalització està prevista devers de les 12’00 a la caseta de s’Arissal.

·La cursa estarà oberta a la participació de qualsevol persona sense límit d’edat. El caràcter de la cursa és NO COMPETITIU amb l’objectiu principal de gaudir de l’esport.

·El preu de la inscripció és de 4 euros, inclou: dret a participació i berenar a la cloenda.

·El recorregut oficial estarà controlat per la Guàrdia Civil de Trànsit, Protecció Civil, Policia local de Sencelles i personal de l’organització. Tot i això, és obligació dels participants respectar les normes de circulació en tot moment.  Els participants són considerats en excursió personal, i seran considerats responsables de totes les infraccions que puguin cometre.

·Els participants que no realitzin el recorregut oficial i/o no circulin entre el cotxe d’INICI DE PROVA ESPORTIVA i el cotxe de FINAL DE PROVA ESPORTIVA es consideren fora de cursa.

·L’organització no es fa responsable de cap accident ni incident del que pugui ser causa o víctima les persones participants, com tampoc es fa solidari de les despeses o deutes contrets pels corredors durant la cursa, ni de la pèrdua de qualsevol objecte personal.

·Tots els participants estan obligats a complir les indicacions de l’organització.

·L’organització disposarà durant tot el recorregut de l’assistència mèdica necessària, ambulàncies, i vehicle granera.

·El fet d’inscriure’s a aquesta cursa implica la total acceptació del reglament i la renúncia de tots els drets contra els organitzadors, patrocinadors i col·laboradors derivats dels possibles mals que es puguin ocasionar durant la cursa. A més els participants certifiquen que estan be de salut i no pateixen cap malaltia important.

·L’organització, en cas de dubte, es reserva el dret d’interpretació d’aquest reglament.

·L’esperit esportiu és el que inspira la convocatòria d’aquesta prova. El participant que manifesti un comportament antiesportiu o antisocial serà desqualificat de la prova per l’organització.
Fiestadeportiva

Comentarios cerrados