Noticias del Club Voley Manacor

4 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

DERROTA DE L’EQUIP DE 1ª DIVISIO NACIONAL DINS ELCHE  

 

CV. ELCHE – CV. MANACOR : 3-1 (21-25, 25-18, 25-10, 30-28).

Comentari : Partit marcat per l’actuació de l’arbitre principal, que va granar descaradamente a favor de l’equip local. El nostre equip va començar el partit jugant molt bé i se va apuntar el primer Set amb certa facilitat. A partir dels segon Set va començar “l’actuació” de l’arbitre, que va desquiciar als nostres jugadors, mostrant targete groga a Miquel i vermelle al nostre entrenador. Amb 2-1 al marcador, el nostre equip va començar el quart Set jugant a un bon nivell i nomes l’actuació arbitral va privar al nostre equip d’arribar al tiebreak del cinqué Set.

Aquest dissabte se juga el darrer partit de Lliga dins Manacor. L’equip que tanca la Temporada dins Manacor es l’equip murciá del CV. Cieza, equip que ldions casa seva mos va guanyar per 3-2. Aquest partit se jugará a les 18’00 hores i ben segú que els nostres jugadors voldrán despedir la temporada dins Manacor amb una nova victoria.

 

BONA JORNADA DELS EQUIPS CADETS I INFANTILS FEMENINS

 

L’equip de 2ª Balear Masculina no va poder acabar la Lliga amb una victoria, ja que després d’adelantar-se per 2-1, va veure com l’equip del CV. Portol Juvenil l’hi remontava el partit.

L’equip Juvenil Femení “B” va aconseguir una clara victoria per 3-0 davant el CV. Sant Josep B

A la categorĂ­a Cadet FemenĂ­, facils victories dels dos equips de Porto Cristo.

A Infantil Femení lo mes destacat va esser la segona victoria a la Lliga de l’equip Infantil “B” de Manacor, que va guanyar dins Artá “B”, per un ajustat 2-3.

L’equip Infantil de Porto Cristo no va tenir cap problema pera conseguir una nova victoria per 0-3 dins Sagrat Cor “B”, que l’hi permet continuar encapçalant la classificació del seu grup.

L’única derrota va venir de l’equip Infantil “A” de Manacor, que va perdre per 1-3 amb el CV. Artá, i té difícil classificar-se dins els quatre primers, que jugarán el Campionat de Mallorca.

Els horaris dels partits d’aquest cap de setmana, son els següents :

Infantil Femení : CV. Manacor “A” – CV. Sant Josep, divendres a les 18’00 hores

Cadet Femení : CV. Manacor – CV. Soller, dissabte a les 10’00 hores.

Juvenil Femení : CV. Manacor “A” – CV. Artá, dissabte a les 12’00 h.

1ª Nacional Masculina : CV. Manacor – CV. Cieza, dissabte a les 18’00 hores.

 

Comentarios cerrados