Crònicas Partits Primera Balear Masculí Esporles -CV Pòrtol y C.V.Portol-Ushuaïa Ibiza Voley

4 marzo 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

voley portolEl partit corresponent a la tercera jornada del play off pel campionat de primera balear masculí s’ha saldat clarament per l’equip local Esporles VC. Aquest equip és el favorit per fer-se amb el títol després d’haver-se reforçat amb una selecció dels jugadors, prenguent un nivell per sobre del que correspon a la categoria.

El resultat ha estat 3-0, amb parcials de 25-9, 25-3 i 25-20.

Hem plantejat el partit des del punt de vista que al dia següent jugàvem contra l’Eivissa, equip contra el que ens jugam la segona posició que dóna accés a la fase d’ascens a primera nacional. D’aquesta manera, amb la intenció de reservar els jugadors més determinants, hem disputat els dos primers sets amb els menys habituals. A pesar que a l’inici del primer set hem plantat cara, la diferència entre els dos equips ha anat augmentant fins a fer-se avorrit.

El tercer set l’hem anat a disputar amb jugadors titulars i, a pesar que l’equip local no ha realitzat ni un sól canvi, la igualtat al marcador i al joc ha estat màxima i hem gaudit d’un voleibol d’alt nivell.

Com a resultat, un marcador molt abultat, que en res afecta a la classificació ni als nostres objectius.
———————-

Crònica primera balear masculí Podes i Tales CV Pòrtol – Ushuaïa Ibiza Voley

Publicado el 4 marzo, 2014 por Voleibol Portol

Partit corresponent a la quarta jornada del play off del campionat de primera balear masculí. Resultat 3-0 pel Podes i Tales CV Pòrtol amb els següents parcials: 25-22, 28-26, 21-25 i 25-19.

Després de jugar el dia anterior amb el líder CV Esporles, ens enfrontàvem a un rival directe en la lluita pel subcampionat de lliga, posició que també dóna accés a la fase d’ascens a primera nacional. El partit estava condicionat en que aquest era l’únic equip a qui no havíem vençut a la fase regular.

L’Ushuaïa Ibiza Voley se presentava amb un grup molt jove i lluitador, reforçat amb el jugador Leoncio, un dels responsables de l’ascens a Superlliga del primer equip del club eivissenc. A la fase regular ja havia actuat, encara que només als partits locals. Una lessió al turmell la setmana anterior pot haver condicionat el seu joc, tot i així, la seva aportació ha estat extraordinària.

El primer set s’ha iniciat amb una sèrie d’errades en servei i atac per la nostra part que han permés l’equip visitant avançar-se al marcador. Sens dubte, haver disputat un partit el dia anterior i la trascendència d’aquest, ens ha fet començar de forma insegura. Gràcies a dues sèries de bons serveis dels jugadors juvenils, ens hem posat per davant amb un còmode avantatge (20-15), però una altra vegada els errors ens han fet patir un final de set molt igualat. Al final hem pogut afiançar la victòria gràcies al bon servei d’en Xavi i el bloqueig.

El segon set ha estat el més important del partit. L’Ushuaïa Ibiza Voley ha disposat d’un 25-26 i l’hem sabut remontar. En cas d’haver-lo perdut s’ens hagués complicat molt la resta de partit. A pesar d’aquesta igualtat final, l’inici ha estat clarament favorable pels nostres interessos, amb seguredat als canvis de servei i bons bloquejos. Pareixia per moments que l’equip visitant davallava els braços i se rendia, però una i altra vegada, nosaltres mateixos ens encarregàvem de tornar-los a ficar dins el partit amb una desesperant consecució d’errades en servei i atac. D’aquesta manera, amb molta tensió, l’hem resolt per la mínima.

Al tercer set hem canviat el col·locador per donar un altre aire a l’equip. A pesar que ha funcionat al principi adquirint de nou un còmode avantatge (10-6), hem acabat entrant a la mateixa dinàmica d’errors en servei i poca contundència dels atacs dels sets anteriors. A més hem patit molt en recepció i no podíem distribuir amb claredat. L’Ushuaïa Ibiza Voley ha aprofitat la seva oportunitat i s’ha fet clarament amb el set.

Al quart set, de nou amb en Javi en col·locació i amb un canvi als receptors, hem aconseguit a la fi ser superiors en quant al joc. Encara que no hem mostrat tampoc un joc vistòs, sí ens hem mostrat més fiables en recepció i contundents en atac. D’aquesta manera hem aconseguit guanyar el canvi de servei pràcticament a totes els accions. Si afegim les aportacions en bloqueig i servei, dóna com a resultat una clara victòria.

Amb aquest resultat, a falta de dues jornades, la classificació per a la fase d’ascens depèn exclussivament de nosaltres. Amunt Pòrtol!

Pagina web C.V.Portol

Comentarios cerrados