Club Voley Arta; Sènior Femení, CAMPIONES, CAMPIONES!!!!!!!!! CV Artà 3 Montesión 0 (25-22/27-25/25-21)

27 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

seniorfEl sènior femení va aconseguir un gran triomf davant el qual fins al moment havia estat el líder indiscutible de la categoria al llarg de tota la temporada i va aconseguir quedarse amb el campionat de Segona Balear Femenina, aquest fet i en cas de no realitzar-se la fase de ascens deixa l’equip amb plaça a Segona Nacional per a la propera

temporada, enhorabona a tot l’equip que segurament a aconseguit que el Club torni a la màxima categoria balear. Per davant queda molta feina i el cos tècnic ja es posa a treballar amb vista a la confecció de la plantilla per a la propera temporada on espera poder comptar amb el total de laplantilla que aquest temporada va aconseguir l’ascens.

Comentarios cerrados