24 Hrs corrent per l’esclerosi multiple 2014 ; Pavelló Esportiu de Sa Pobla del 28 de febrer a l’1 de març de 2014.

27 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

poster_cas_webMiquel Capó i Toni Contestí, corredors mallorquins de renom, intentaran córrer 24 hores damunt una cinta i superar el rècord de 247 km per a les persones amb Esclerosi Múltiple. Acompanyant els nostres campions, hi haurà una sèrie de cintes que es posaran a disponibilitat dels participants durant aquests 24 hores. L’objectiu és sensibilitzar tothom i aconseguir crear un servei específic per a joves amb Esclerosi Múltiple, que requereix d’una inversió de 24.853 euros.

L’esdeveniment tindrà lloc al pavelló esportiu de Sa Pobla del 28 de febrer a l’1 de març de 2014.

 

Organitzen: Associació Balear d’Esclerosi Múltiple (ABDEM) i Ferrer Hotels

Col·laboren: Ajuntament de Sa Pobla, Elitechip, Nova Gym, Micer Studio, Mallorca Trail, Think Comunicació.

Comentarios cerrados