CV BUNYOLA – CVS SOLLER TOURS (3-0)

25 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria:
ImageProxyEl Bunyola Ă©s lĂ­der autoritari d’aquesta lliga i dissabte varem entendre perquĂš . Un equip ple de jugadores estel · lars que poc varen deixar fer al seu camp a les nostres jugadores del CVS SĂłller Tours.
L’equip BunyolĂ­ sortia amb les seves millors cartes, sobretot l’oposada internacional Daniela MarĂ­n que amb poc feia molt, el que sol passar quan tens una jugadora d’Ăšlit al davant.
L’equip solleric va patir molt en recepciĂł, ja que Bunyola va estar encertat i va estrĂšnyer amb el servei . AixĂČ va fer que tots els sets fossin un calc i les de La Vall anaren sempre a remolc amb parcials de 7-2 , 8-1 , 9-4 en els tres sets.

Per moments havia intercanvis en algun punt llarg que era el que esperava i tenia ganes de veure el pĂșblic que es va acostar fins al Poliesportiu municipal de Bunyola , perĂČ anĂ­micament la diferĂšncia entre un i altre equip va fer efecte en la fe de les nostres.
 
VictĂČria sense pal · liatius i un dur correctiu a casa del lĂ­der que demostra que aquesta no Ă©s la categoria que mereix aquest grup de jugadores dirigides per Bernardo Mañas.
El tĂšcnic visitant , David PĂ©rez , es va manifestar aixĂ­ en acabar el partit :
«Crec que la derrota ha estat clara i contundent . Han estat millors en totes les facetes del joc . Ens coneixem bĂ© perĂČ en un intercanvi de cops elles tenen mĂ©s potencial . Crec que he trobat a faltar mĂ©s carĂ cter i creure-s’ho una mica per part nostra. S’ha de respectar el rival si Ă©s superior perĂČ no acotar el cap tan aviat.
Sent positiu aquesta derrota arriba en un moment perfecte ja que Ă©s un toc d’atenciĂł i esperem que aconsegueixi treure una mica el coratge que necessitem per guanyar la setmana que ve a un PĂČrtol que estĂ  fent una gran segona volta . SĂ© que aprendrem de la lliçó d’avui i dissabte que ve, la nostra cara serĂ  totalment diferent . Li oferirem un gran partit i tant de bo una victĂČria a la nostra aficiĂł . «
El dissabte 1 de març a les 19:00 a Son Angelats , partit per la part noble de la taula . Cide que va segon classificat va perdre dissabte davant PĂČrtol que va 4t . Si el SĂłller Tours guanya a PĂČrtol aquest dissabte es col · locaria per primera vegada en tota la lliga com 2 Âș classificat, plaça que dĂłna accĂ©s a la fase d’ascens a 1a Nacional . Aquest partit Ă©s clau i confiem que el sempre fidel pĂșblic de SĂłller i els seus nois i noies de les categories inferiors omplin la grada per animar les guerreres del CVS SĂłller Tours . ÂĄ ÂĄ SĂ­ es pot , SĂ­ que es pot !
web CV.Soller

Comentarios cerrados