Cronica CCE Sant Lluís-Bàsquet Inca‏

23 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

P1240707-001-300x169Hi ha partits claus al llarg d’una temporada, per diferents circunstancies. Aquet era el cas del partit que enfrontava al Insotel Hotels&Resorts CCE Sant Lluís i al Bàsquet Inca. Una derrota mes al casiller del blaus podía significar despedir-se de la lluita per el títol. Els inquers venien a Ses Canaletes com a líders invictes, els lluissers amb dues derrotes, no podien deixar escapar-se en el liderat a l’històric equip mallorquí.

I els locals van demostrar ser molt concienciats d’aquestes perdre i van sortir a per totes desde el salt inicial. Dos triples consecutius de n’Isma i en Pitu donàven la primera aventatge lluissera i maràcaven el ritme del partit. Juan Murillo es sumava a la festa i es fèia duenyo de la pintura i, després d’un nou triple d’en Pitu posàven 13 punts de renda en el marcador, que es quedaríen en 8 al final del primer període, 25-17.

Però els millors minuts estèien per venir. El “capi” Sergio es sumava al domini interior d’en Juan, i després d’un triple d’en Cice estiràven la renda en el marcador a 19 punts, 42-23 a 3 minuts del descans, fruit d’un alt percentatge en el tir de camp. Però l’Inca es un gran equip i no es va rendir, va aparèixer el seu millor home, juntament amb Teixidor, l’exterior Morro, que va començar a agafar responsabilitats en atac, i van deixar el marcador en 45-35 al descans.

6 homes per damunt dels 10 punts, Pitu, Dani, Juan, Sergio, Miki i Isma, amb un bon percentatge en el tir de camp, va ser una de les claus del partit. Sense oblidar la qualitat individual d’homes com Pitu o Dani, cal destacar l’aportació de Juan Murillo, les darreres jornadas a donar un plus a l’equip, del que estèia molt necesitat.

Dani Garcia. Un dels jugadors decissius en els moments claus del partit.

El tercer període va ser el millor dels mallorquins, amb un gran Morro que lideraba la remontada, 12 punts en aquest quart. Els inquers es posàven a 1 punt, 54-53 amb molt de partit per jugar. I el principi de la fí dels visitants va venir tot just es van posar per devant en l’electrònic, després de dues tècniques consecutives a la banqueta local i a Xavi Carreras, tres tirs lliures converrits per Tecol i un triple de Serra van posar un inquietant 59-61 en el lluminós. Però com dèiem abans va ser el principi del fi. Va aparèixer el mestre Dani Garcia amb un riple que posava el 62-61 per entrar en l’acte final.

I l’acte final va ser una nova demostració de la gran qualitat que te en Dani, tot i tenir alguns problemes a la mà, va demostrar un cop més el gran jugador que es, acabant el partit amb 16 punts, i juntament amb els 7 punts en aquest període d’en Miki, van liquidar el partit. Un gran partit de bàsquet, en el que va caure el líder a Ses Canaletes, 90-77.

La Lliga balear continua viva.

Fitxa tècnica

1ª Balear cce-basquet inca Murillo

Juan Murillo està essent una peça fonamental en la clara milloria de l’equip a les darreres jornades.

Insotel Hotels&Resorts CCE Sant Lluís 90 (25-20-17-28): Vaquero, Jorge 19, Mateo, Pau, Dani 16, Cice 3, Carlos, Isma 10, Miki 11, Juan 16, Sergio 15.

20 faltes personals, 2 tècniques, sense el.liminats.

Bàsquet Inca 77 (17-18-26-16): Tecol 10, Parra, Gómez, Roman 6, Serra 14, Morro 18, Alemany, Jurado V, Teixido 19, Juan 10, Monroig, Jurado V.A.

17 faltes personals, el.liminat Teixido per 5 faltes.

Àrbitres

Gabriel Sans i Jose Pons. Van assenyalar una tècnica a la banqueta lluissera i una a Xavi Carreras.

Incidències

Bona entrada al Poliesportiu Municipal Ses Canaletes.

Sant Lluís. Texte: CCE Sant Lluís. Fotos: Toñi Soler

XUS ROTGER

SECCIO DE BASQUET DEL CCE SANT LLUIS.

Comentarios cerrados