U.E.Llagostera-At.Balears (Diumenge 12,00 Hrs IB3TV) Tots al camp per donar suport aquest diumenge al Llagostera!

19 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂștbol de 2B

Camp5Tenint en consideraciĂł que diumenge vinent contra l’AtlĂ©tico Baleares hi haurĂ  molt mĂ©s que tres punts en joc, la Directiva de la UE Llagostera fa una crida a socis, aficionats i jugadors del futbol base, amb els seus familiars, perquĂš omplin les graderies. L’objectiu, fer encara mĂ©s inexpugnable el ‘fortĂ­ llagosterenc’ (com es coneix popularment aquesta temporada el Municipal).     La Junta que presideix Isabel TarragĂł ha pres una sĂšrie de mesures amb la intenciĂł que el camp presenti un immillorable aspecte.

L’entrada, com sempre, serĂ  de franc per socis de la UE Llagostera i tambĂ© del Girona FC, club amb qui existeix un acord de col·laboraciĂł. A mĂ©s, cada soci de la UniĂł Esportiva Llagostera podrĂ  retirar anticipadament fins a 2 entrades al preu reduĂŻt de 8 euros. A partir de la tercera –i ja sense lĂ­mit-, seran a 10 euros cada una.     Pel pĂșblic en general –no socis-, l’entrada al ‘partit de la jornada’ del grup 3 de Segona B costarĂ  10 euros si es compra anticipadament, i 15 a les taquilles del camp el mateix diumenge.

Per retirar les localitats anticipades –tant socis com pĂșblic en general- caldrĂ  adreçar-se a les oficines del club, al Camp Municipal, cada tarda –a partir de demĂ  dimarts i fins divendres- de 17:30 a 20 hores- i el dissabte al matĂ­ de 10 a 13 hores

Camp1 Camp3 Camp6 images

 

 

 

 

 

 

 

web U.E.Llagostera

Comentarios cerrados