Palma acollirà a partir de Dijous el XX Campionat d’Espanya Màster d’Hivern de Natació, en el que participen 1.045

19 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

Andreu Villalonga-Raqul Garcia-GiletEl tinent de batle d’Esports, Fernando Gilet, celebra que Ciutat aculli aquest important campionat internacional

 

 

Palma, 19 de febrer. Fernando Gilet, tinent de batlia de Cultura i Esports, ha presentat avui el XX campionat d’Espanya Màster d’Hivern de Natació, que tindrà lloc a Palma a partir de demà i fins dia 23 de febrer a les piscines municipals de Son Hugo. A l’acte, que ha tingut lloc avui a la sala de plens de l’Ajuntament de Palma, també han assistit Raúl García, president de la Federació Balear de Natació, i Andreu Villalonga, gerent del Palma Arena.

 

Aquest campionat, organitzat per la Federació Balear de Natació, es disputarà en piscina de 25 metres, i la inscripció està oberta a nedadors espanyols i estrangers nascuts abans de 1994. Gilet ha donat a conèixer que 1.045 nedadors s’han inscrit al certamen, en el que participaran 132 clubs. D’aquests 132 clubes, 115 són nacionals i 17 estrangers (6 de Rúsia, 4 de Portugal, 3 d’Alemània, 2 d’Andorra, 1 del Regne Unit i 1 dels Estats Units). Dels 115 clubs nacionals, 8 són de Balears, i són els següents: CN Santa Eulària del Riu, CN Aigua Esport Artà, Club Esmàs, Club Natació Janma, CN Andratx, CN Inca, CN Palma i Mastbal.

 

Gilet destaca que per posar en marxa un campionat d’aquestes dimensions fan falta uns recursos humans molt importants, i ha felicitat a la Federació Balear de Natació per organitzar l’esdeveniment. Gilet afirma que acullir un campionat d’aquestes dimensions és “una gran oportunitat per a Palma i per a Mallorca per tots els valors que transmeten aquests nedadors”. Gilet destaca que “les característiques dels nedadors que participen als campionats màster són especialment destacables, ja que són esportistes que destaquen pel seu afany de superació i constància”.

 

Per la seva part, Raúl García, president de la Federació Balear de Natació, ha explicat que a Balears hi ha 162 nedadors federats en natació màster, i a Balears hi ha 6 clubs que estan competint a la categoria màster i premàster. Segons el president de la Federació Balear de Natació, “la natació màster és un pilar fonamental per a un envelliment actiu, hi ha nedadors internacionals competint de més de 90 anys”.

 

 

 

Palma acogerá a partir de mañana el XX Campeonato de España Máster de Invierno de Natación, en el que participan 1.045 nadadores

El teniente de alcalde de Deportes, Fernando Gilet, celebra que Ciutat acoja este importante campeonato internacional

 

Palma, 19 de febrero. Fernando Gilet, teniente de alcaldía de Cultura y Deportes, ha presentado hoy el XX campeonato de España Máster de Invierno de Natación, que tendrá lugar en Palma a partir de mañana y hasta día 23 de febrero en las piscinas municipales de Son Hugo. Al acto, que ha tenido lugar hoy en la sala de plenos del Ayuntamiento de Palma, también han asistido Raúl García, presidente de la Federación Balear de Natación, y Andreu Villalonga, gerente del Palma Arena.

 

Este campeonato, organizado por la Federación Balear de Natación, se disputará en piscina de 25 metros, y la inscripción está abierta a nadadores españoles y extranjeros nacidos antes de 1994. Gilet ha dado a conocer que 1.045 nadadores se han inscrito al certamen, en el que participarán 132 clubes. De estos 132 clubes, 115 son nacionales y 17 extranjeros (6 de Rusia, 4 de Portugal, 3 de Alemania, 2 de Andorra, 1 del Reino Unido y 1 de Estados Unidos). De los 115 clubes nacionales, 8 son de Baleares, y son los siguientes: CN Santa Eulària del Río, CN Aigua Esport Artà, Club Esmàs, Club Natació Janma, CN Andratx, CN Inca, CN Palma y Mastbal.

 

Gilet destaca que para poner en marcha un campeonato de estas dimensiones hacen falta unos recursos humanos muy importantes, y ha felicitado a la Federación Balear de Natación por organizar el acontecimiento. Gilet afirma que acoger un campeonato de estas dimensiones es “una gran oportunidad para Palma y para Mallorca por todos los valores que transmiten estos nadadores”. Gilet destaca que “las características de los nadadores que participan a los campeonatos máster son especialmente destacables, puesto que son deportistas que destacan por su afán de superación y constancia”.

 

Por su parte, Raúl García, presidente de la Federación Balear de Natación, ha explicado que en Baleares hay 162 nadadores federados en natación máster y que en Baleares hay 6 clubes que están compitiendo a la categoría máster y premáster. Según el presidente de la Federación Balear de Natación, “la natación máster es un pilar fundamental para un envejecimiento activo, hay nadadores internacionales compitiendo de más de 90 años”.

Comentarios cerrados