Noticies del CV.Soller

18 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria:
c_v_sollerSENIOR FEMENI : EL CVS SOLLER TOURS NO PERDONA A UN DESANGELAT CONSELL

Posted: 17 Feb 2014 11:19 PM PST

CVS SOLLER TOURS 3-0 CV SONSELL (25-13/25-12/25-16)

L’equip de La Vall rebia un rival assequible com el Consell . Calia recuperar sensacions de cara al dur tram final de la temporada .
El SĂłller Tours es va mostrar superior en tot moment i aixĂČ va donar marge al fet que es moguĂ©s tota la banqueta i les substitucions fossin constants .
L’equip es va mostrar mĂ©s concentrat que en partits anteriors i es van veure bones accions de l’equip local .

Es va poder destacar les centrals en general amb alta participaciĂł de Marga Ramon i la millora en joc de Blanca Campillo . Es va poder veure com Barbara Mayol va suplir amb garanties a la lesionada Paula Pinya.
Partit que es va definir per la via rĂ pida amb un equip mĂ©s sĂČlid que tĂ© una setmana dura per preparar l’assalt a la pista del lĂ­der de la categoria , Bunyola. Recordem que el partit d’anada es va definir per 1-3 per a les Bunyolines que es varen deixar a Son angelats un dels dos Ășnics sets que han cedit en tota la temporada i que segueixen com a lĂ­ders absolutes de la segona divisiĂł nacional .
UN MOMENT DEL PARTIT DE LA PRIMERA VOLTA DAVANT EL CV BUNYOLA
El partit es jugarĂ  a les 18.30 al pavellĂł municipal de Bunyola . Esperem el suport dels nostres a la grada en aquest derbi. No vos ho perdeu!..

CADET FEMENI A : EL CONSTRUCCIONS MIQUEL MORELL AGAFA VELOCITAT DE CREUER AMB UNA NOVA VICTORIA A MURO

Posted: 17 Feb 2014 11:01 PM PST

CV MURO A 0-3 CONST. MIQUEL MORELL SOLLER (15-25/17-25/11-25)

El nostre equip de Const. Miquel Morell SĂłller va jugar al pavellĂł de Muro el passat dissabte i va tornar a guanyar per un clar 0-3 davant el conjunt local del C.V. Muro que es va voure superat amb claredat pel nostre equip tot i oposar resistĂšncia i demostrar una gran millora en el seu joc amb parcials 15-25/17-25/11-25.

Les nostres nines estan en un bon moment i es varen tornar imposar amb claredat en el pavellĂł de Muro, sense fer un joc molt espectacular perĂČ si molt seriĂłs fent les coses fĂ cils. Es varen trobar molt cĂČmodes damunt la pista, sempre dominant tant el joc com el marcador. Tot el bon joc va estar dominat grĂ cies sobre tot pel gran servei que varen exhibir les solleriques fent que la recepciĂł del Muro fos poc eficaç i no podien atacar amb contundĂšncia a les solleriques. PerĂČ no nomĂ©s el servei va ser lo que fĂ©ren les solleriques, cal destacar sobretot la regularitat durant tot el partit i la confiança que tenen en el seu joc. En definitiva bona victĂČria sollerica esperant que dissabte que ve al pavellĂł Germans Escales davant el San Josep A, la bona ratxa de resultats continuĂŻ i puguin aconseguir una nova victĂČria.

INFANTIL FEMENI A : DISCRETA VICTORIA DEL CVS FET A SOLLER A LA SALLE PONT D’INCA

Posted: 17 Feb 2014 10:56 PM PST

LA SALLE PONT D’INCA 0-3 CVS FET A SOLLER (17-25/18-25/18-25)

Aquest passat divendres en el pavellĂł del Col·legi la Salle Pont d’Inca el CVS Fet a SĂłller va seguir amb la seva bona ratxa de victĂČries en aquesta lliga i tornĂ  aconseguir una nova victĂČria, en aquest cas, una discreta victĂČria davant un bon La Salle Pont d’Inca per un tanteig de 0-3 amb parcials 17-25/18-25/18-25.

El nostre equip de l’Infantil A del CVS Fet a SĂłller va jugar un dels pitjors partits com a equip de la present lliga regular, tot i guanyar per un clar 0-3, sense voler pecar de sobrades ja que varen guanyar clarament. PerĂČ hem de dir que les nostres nines no varen jugar el seu millor partit per dues causes principalment, primer pel bon joc que varen fer les locals defensant amb intensitat i que estigueren molt be en recepciĂł, i la segona causa es que les nostres jugadores varen estar poc intenses en el seu joc, molt relaxades i quant volien no podien. Lo Ășnic que podem destacar es el servei de les nostres que, a la llarga, va ser la clau del partit i la diferĂšncia per poder donar una explicaciĂł del resultat.
El proper divendres a les 18h al pavellĂł Son Angelats s’enfrontaran el dos primers classificats de la lliga regular com son CVS Fet a SĂłller i el Cide A, esperant que sigui una festa del volei i que els seguidors puguin gaudir d’un bon espectacle.

Comentarios cerrados