Noticies del Club Voley Manacor

18 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

1ÂȘ DIVISIO NACIONALL’EQUIP DE 1ÂȘ DIVISIO NACIONAL GUANYA AL SEGON CLASSIFICAT

CV. MANACOR – CV. VALENCIA : 3-2 (25-19, 21-25, 20-25, 25-23, 15-13).

Comentari : De nou un gran partit el que varem poder disfrutar el dissabte pasat a Na Capallera, i de nou el nostre equip va remontar el partit i va aconseguir imposar-se al tie break del cinqué Set devant un molt bon equip com es el CV. Valencia.

Amb el de dissabte pasat, ja son 9 d’un total de 14, els partits que el nostre equip ha disputat els 5 Sets, amb un balanç de 6 victories i 3 derrotes.

Aquest dissabte tornam a jugar a Manacor amb el CN. Sabadell, un rival en teorĂ­a asequible. A veure si aquesta vegada no fa falta jugar el tiebreak per aconseguir la victoria.

PRIMERAVICTORIA DE L’EQUIP DE 2ÂȘ BALEAR MASCULINA

L’equip de 2ÂȘ Balear Masculina, a la fĂ­ va aconseguir guanyar un partit. Va guanyar per 3-2 al Vilafranca, que s’havĂ­a adelantat en el marcador per 0-2.

A la 1ÂȘ Balear, clara victoria de l’equip masculĂ­ per 3-0 devant el Soller i derrota de l’equip femenĂ­ per 0-3 devant el Cor Pitius.

A la categoría Juvenil Femenina, victoria del Juvenil “A” per 3-1 devant el Sant Josep “A” i derrota del Juvenil “B” dins Portol per 3-2, en un partit que dominaven les nostres per 0-2.

A la categoría Cadet Femení victoria de les Cadets de Manacor per 0-3 dins la pista del Montesión “A”, un rival directa per la lluita pel tercer lloc de la classificació. El cadet Femení “A” de Porto Cristo tenía jornada de descans, mentre que el Cadet “B” va guanyar per un clar 3-0 al Montesión i continua guanyant tots els seus partits  per 3-0.

A la categoría Infantil Femenina bona victoria per 3-1 del Manacor “A” devant el Montesión “A” i derrota per 3-0 del Manacor “B” dins la pista del La Salle Pont D’Inca. L’Infantil de Porto Cristo va guanyar per 3-1 al Bunyola i se consolida a la primera posició de la Lliga.