José Rodríguez Calero (FÍSICS CIUTADELLA), amb el títol de monitor de boxa‏

18 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
 CALERO 2 Els mestres del FÍSICS CIUTADELLA es segueixen formant. Aquest passat cap de setmana l’actual responsable de la boxa al gimnàs ciutadellenc, José Rodríguez Calero, ha estat a Palma i s’ha tret el títol de Monitor de Boxa. En Calero va ser a Mallorca a una vetllada de boxa i a aquest interessant curs impartit per un gran de la boxa de formació com és el cubà Maykel Balmaseda.

Orgullós per aquest nou títol, Calero comenta que » sempre és molt important aprendre i formar-se. Jo ja podia donar classes de boxa per la WKL ja que som delegat de Krav Maga i estava habilitat per carta pel president, però aquest títol em facilita el contacte amb la Federació Balear de Boxa».

Per altre banda, aquest dissabte fosquet el FÍSICS CIUTADELLA acull un ‘sparring’ junts amb els gimnassos d’Alaior i Maó. 1212 C ALERO 1CALERO 3

Comentarios cerrados