Cronica Regional UD. Mahon – CCE Sant Lluis (2-1)‏

16 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol Base

2013-11-02-17_59_26Se li està donant malament al conjunt Regional el temps de descompte en aquesta Lliga , per segona vegada en set jornades , un gol en el temps afegit rival el condemna a perdre un punt que tenia quan el marcador assenyalava el minut 90 . Com ja va passar en la seva visita a Los Nogales des Migjorn en la segona jornada , va ser a San Carlos i davant la UD Mahón quan un tant de Mohamed Solo otorgava la primera victòria en competició de lliga als de Joan Melià i donava en orris les esperances dels lluisers de puntuar en la seva visita al mític San Carlos .

Va ser un partit poc vistós dels dos conjunts que no van saber posar serenitat al partit cosa que va fer que la trobada fos una cosa insulsa per a l’espectador . El CCE que venia de caure derrotat en la jornada anterior , es trobava d’aquesta manera amb una segona derrota consecutiva que l’allunya de la zona alta de la taula quan ja s’ha travessat l’equador de la primera volta de la Lliga .

Els de Moyano , amb innombrables baixes en el seu equip, va començar el partit amb poca mobilitat que beneficiava als de Meliá que estrenyien la sortida de pilota blavosa dificultant les transicions ofensives i incomodant el joc lluiser . La poca intensitat defensiva lluisera donava ales als locals que arribaven amb perill a l’àrea de Santi amb molta facilitat .

La primera ocasió per avançar-se de dos equips va caure de bàndol visitant , un servei de banda al cor de l’ àrea de Manu que no va ser rebutjat per cap defensor maonès deixava la pilota a les botes de Toyo perquè aquest no trobés la manera de batre Quintana , era el minut 14 i els de Moyano desaprofitaven una bona oportunitat de avançar-se al marcador .

Podia ser un avís a navegants que aquest CCE té mordent tot i no estar en el seu millor moment . Els de Meliá seguien sent una molèstia per les dues bandes amb uns incisius Migue i Añez que estaven fent molt de mal per la seva profunditat en ambdós costats . S’arribava al minut 20 de partit i en una de les cavalcades del jove Migue per banda esquerra va acabar en un centre en boca de gol per el sempre present Gabi que rematava al fons de la xarxa per avançar els unionistes en el lluminós , el tant no sorprenia a ningú veient els primers instants del partit .

Tocava reaccionar , posar serenitat al matx i demostrar la personalitat d’un equip que en els primers 20 minuts l’havia perdut. El bon tracte de la pilota va començar a veure la llum per part lluisera però la poca profunditat portava en orris qualsevol intent de igualada . Un robatori en zona de creació de Gabi al deixava sol davant Santi en un mà a mà que el davanter local no va saber resoldre amb encert .

El pas per la caseta tornava als equips al verd de Sant Carles , amb un CCE que modificava el seu dibuix per connectar-se al partit el més aviat possible . En un servei de banda a favor dels de Moyano es va produir la jugada desgraciada del matx . El col · legiat Bagur Morro , va ensopegar amb un jugador i va caure a terra havent de ser atès i portat a un centre hospitalari per una possible lesió en el seu braç esquerre , el col · legiat Mohamed Ouali present al camp com a espectador va haver de finalitzar el partit en substitució de seu company trencilla . Per aquest fet el partit va estar detingut durant 15 minuts que tots dos equips van entendre com un respir per al que els venia a sobre .

Amb l’involuntaria aturada va anar millor als lluisers que van sortir a la represa amb dues cares noves , Alberto i Cisco van entrar per donar major control de la pilota al CCE i ho van aconseguir amb escreix els de Moyano . Només cinc minuts després , falta botada per Bili que després introduir-se amb perill a l’ àrea gran va ser rematada a la xarxa per Álvaro en el que suposava la igualada al partit . Quedava molt temps i el CCE estava en línia ascendent .

Després de l’ empat , els dos equips es van decidir a anar per la victòria , trencant-se defensivament i convertint el partit en un anada i tornada constant que posava en perill el punt aconseguit fins al moment per tots dos, qui tingués més encert s’enduria la victòria .

Va poder enviar els tres punts en direcció a Ses Canaletes , Zouhir al 79 , quan una rematada seva en solitari després d’un nou servei de banda amb perill va anar a parar mansament a les mans de Quintana . Per la seva part els de Meliá van gaudir de fins a tres oportunitat idèntiques en llançament de falta des del costat de l’àrea gran , però en cap d’elles van aconseguir perforar la meta lluisera .

Va ser en el minut 92 i amb el quart intent des del mateix punt de la vora de l’àrea quan van aconseguir acabar amb èxit la jugada i el partit . Llançament de Ayman de falta en què Santi no pot blocar, deixant la pilota morta per a l’arribada amb fe de Mohamed Solo que només va haver d’empènyer lleugerament la pilota per donar els tres punts al seu equip . Dolorosa derrota per als de Moyano , aliviosa victòria per als de Meliá .

FITXA TÈCNICA

UD MAHON : Quintana , Cardona , Batalla , Bolopo , Gabi , Tiago ( Moha 75 ‘ ) , Jandro , Migue ( Mohamed Solo 83 ‘ ) , Rudy ( Albert 71 ‘ ) , Añez ( Ayman 41 ‘ ) i Jiménez

CCE SANT LLUIS : Santi , Carlos ( Cisco 51 ‘ ) , Álvaro , Xiscu , Miki , Migue , Manu , Bili , Toyo ( Alberto 51 ‘ ) , Pedro ( Orfila 77 ‘ ) i Zouhir .

GOLS : 1-0 Min 20 Gabi , 1-1 Min 56 Álvaro , 2-1 Min 92 Mohamed Solo

ÀRBITRE : Rubén Bagur Morro , auxiliat a les bandes per García i Taltavull . El col · legiat Mohamed Ouali que es trobava entre el públic , va haver de substituir al seu company Bagur Morro en lesionar aquest en el minut 49 . El partit va estar parat durant 15 minuts .

Comentarios cerrados