Isern felicita Xavi Torres, «un exemple per a tots els ciutadans de Palma», pel Cornelius Atticus 2013‏

13 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

EL-NAD~1El medallista i recordman paralímpic va ser proposat per Cort a la distinció concedida pel Govern de les Illes Balears 

 El batle de Palma, Mateu Isern, ha volgut trasladar avui horabaixa la seva «més cordial felicitació» al medallista paralímpic i posseïdor de diversos rècords mundials en natació, Xavi Torres, després que l’esportista palmesà hagi estat guardonat amb el Premi Cornelius Atticus 2013, la major distinció esportiva concedida pel Govern de les Illes Balears. 

Amb més de 20 anys dedicats a la pràctica i promoció de l’esport i els seus valors, Xavi Torres, a qui l’Ajuntament de Palma va dedicar una instal·lació esportiva municipal a Sant Jordi, havia estat proposat per Cort per a aquest guardó autonòmic. 

Isern ha assegurat que el Cornelius Atticus 2013 «és un merescut reconeixement a la trajectòria d’un campió en tots els sentits, com a esportista i com a persona. Xavi Torres personifica l’esperit de superació i els seus èxits són un exemple a seguir per tots els ciutadans de Palma». 

Isern felicita a Xavi Torres, “un ejemplo para todos los ciudadanos de Palma”, por el Cornelius Atticus 2013 

El medallista y recordman paralímpico fue propuesto por Cort a la distinción concedida por el Govern de les Illes Balears 

Palma, 12 de febrero de 2014.- El alcalde de Palma, Mateo Isern, ha querido trasladar esta tarde su “más cordial felicitación” al medallista paralímpico y poseedor de varios records mundiales en natación, Xavi Torres, después de que el deportista palmesano haya sido galardonado con el Premio Cornelius Atticus 2013, la mayor distinción deportiva concedida por el Govern de les Illes Balears. 

Con más de 20 años dedicados a la práctica y promoción del deporte y sus valores, Xavi Torres, a quien el Ayuntamiento de Palma dedicó una instalación deportiva municipal en Sant Jordi, había sido propuesto por Cort para este galardón autonómico.

Isern ha asegurado que el Cornelius Atticus 2013 “es un merecido reconocimiento a la trayectoria de un campeón en todos los sentidos, como deportista y como persona. Xavi Torres personifica el espíritu de superación y sus éxitos son un ejemplo a seguir por todos los ciudadanos de Palma”. 
Premsa Ajuntament de palma

Comentarios cerrados