Club Voley Manacor ; Resumen Fin de semana

4 febrero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_0805DERROTA DE L’EQUIP DE 1ÂȘ DIVISIO NACIONAL DINS MANACOR

 

CV. MANACOR – CV. XATIVA: 2-3 (25-22, 23-25, 19-25, 25-19, 11-15).

Comentari : De nou el nostre equip va tornar jugar un partit a 5 Sets, de fet dels 12 partits jugats fins ara, 8 han hagut de decidir-se en el tiebreak.

El partit de dissabte passat amb el Xativa va esser molt igualat tot el temps, i els nostres jugadors varen tenir opcions de endur-sen la victoria, varem canviar de camp en el tiebreak amb un parcial de 8-5 al nostre favor, perĂł com ja va passar a la primera volta dins casa seva, el Xativa va remontar i va guanyar el partit.

Aquesta jornada el nostre equip te una difĂ­cil sortida, ja que juga dins la pista del primer classificat, el CV. AlmoradĂ­, equip que tendrĂĄ ganes de revantxa, ja que dins Manacor va perdre per un ajustat 3-2.

 

VICTORIES DELS EQUIPS CADET FEMENINS DE PORTO CRISTO

 

Bon partit de l’equip de 1ÂȘ Balear Femenina dins Soller, encara perdre en el tiebreak del cinquĂ© Set dins la pista del tercer classificat de la Lliga.

L’equip de 2ÂȘ Balear Masculina, amb moltes baixes per diferents motius, va perdre per un clar 0-3 amb el Portol.

Qui va jugar de valent aquest cap de setmana va esser l’equip Juvenil FemenĂ­ “B”, ja que tenĂ­a doble jornada i els dos partits no se varen decidir fins al cinquĂ© Set. El dissabte varen perdre per 3-2 dins Cide “B” i el diumenge varen guanyar dins Manacor al CV. AlarĂł.

L’equip Juvenil “A” va guanyar per un clar 3-0 al CV. Son Ferrer dins Manacor.

L’equip Cadet Femení de Manacor va perdre per 3-0 dins la pista del CV. La Salle Pont d’Inca, un rival directa en la lluita pel segon lloc. Aquest setmana ve a jugar a Manacor el primer classificat de la Lliga, el CV. Cide, equip que no ha perdut cap partit.

Qui no afluixen son els equips Cadets Femenins de Porto Cristo, que varen guanyar els seus partits per 3-0. El Cadet “A” dins la pista del Petra i el Cadet “B” dins es Port al CV. Artá.

L’Infantil Femení “A” de Manacor va perdre per un clar 0-3 amb el primer classificat, l’imbatut CV. Soller i l’Infantil “B” va perdre per 3-0 dins Montesión “B”.

Els horaris dels partits d’aquest cap de setmana, son els segĂŒents :

Cadet Femení : CV. Porto Cristo “A” – CV. Alaró, dissabte a les 10’00 hores.

Cadet femení : CV. Manacor – CV. Cide, dissabte a les 11’00 hores.

1ÂȘ Balear Femenina : CV. Manacor – CV. Cor PitiĂșs, diumenge a les 12’00 hores.

 

 

Comentarios cerrados