UN CAMPIÓ DE TAEWKONDO AL FÍSICS CIUTADELLA‏

31 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

taewkondoEl passat cap de setmana les instal·lacions del FÍSICS CIUTADELLA van acollir una excepcional sessió de taewkondo amb el prestigiós José Luis Méndez i que va consistir en aprendre les bases per fer combat. Méndez, campió de la Copa del Món, Jocs del Meditarrani, d’Europa per Equips i d’Espanya, a més de medalla de bronze al mèrit esportiu i Premi al Millor Esportista Nacional de Taewkondo, va dedicar la primera part del curs als desplaçaments i a esquivar bloquejos. També,  saber un poc se base.
Després, i també ambs els alumnes del FÍSICS CIUTADELLA de taewkondo com a ‘sparrings’, el gran campió es va dedicar a realizar tècniques de combat i contres de combat. I ja a la darrera mitja hora la van dedicar a veure un vídeo de diferents tipos de combat.

Comentarios cerrados