LA FFIB, GUARDONADA A LA GALA DE L’ESPORT DEL CONSELL DE MALLORCA

29 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

bestardEl president Miquel Bestard va rebre la distinci贸 de mans de Joan Rotger. Se premien els esfor莽os de la Federaci贸 en la formaci贸 del Futbol Base,,,,.
El Teatre Principal va acollir la XIII Gala de l’Esport del Consell de Mallorca, presidida pel vicepresident de Cultura, Patrimoni i Esports, Joan Rotger, i durant la qual s’han lliurat les distincions a 235 nins i joves, fins als 16 anys d’edat, que, al llarg de 2013, aconseguiren p貌diums i classificacions destacades, a nivell nacional i internacional, en les seves respectives disciplines.

A la gala tamb茅 se lliuraren els reconeixements del Consell de Mallorca a persones i entitats que han demostrat una especial dedicaci贸 en la promoci贸 i el suport de l’esport base
En l’apartat federatiu, contemplat en el Programa Jugam, el guard贸 va ser per a la Federaci贸 de Futbol de les Illes Balears, que ha vengut prestant una valuosa col路laboraci贸 a la Direcci贸 Insular d’Esports en iniciatives de formaci贸. El guard贸 va ser recollit pel president de la federaci贸, Miquel Bestard, en pres猫ncia de Joan Antoni Ramonell i Fernando Alzamora.
FFIB

Comentarios cerrados