C.Voley Soller ; Jordi Ramon «Tothom em deia que els entrenaments serien durs, pero no imaginave que tant.»

29 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

1El passat mes d’agost es confirmava que Jordi Ramon partiria a Palència per incorporar-se a la Concentració Permanent de la Selecció Espanyola a les ordres de Ricardo Maldonado.

La permanent de Palència es un centre d’alt rendiment on es formen les seleccions nacionals Júnior i Juvenil que representen Espanya en els diferents tornejos i competicions oficials al llarg de l’any. A mes, els jugadors competeixen a la Superlliga 2 (segona categoria nacional) amb el nom de CyL Palència per tal de donar el rodatge necessari a aquests joves jugadors.
En Jordi, despres d’uns mesos a Palència passà les vacances de Nadal a Sóller envoltat dels seus i no varem desaprofitar l’oportunitat per saber mes coses de la seva experiència amb els millors joves jugadors nacionals.

EN JORDI, EL TERCER PER L’ESQUERRA EL DIA DEL SEU DEBUT A SUPERLLIGA 2 AMB EL CyL PALENCIA
Hola Jordi.. Has passat uns dies a Sóller després dels teus primers mesos a Palència.. Conta’ns com et va a la Permanent..
Molt be, entrenant dur, però me trob molt a gust amb els meus nous companys i amb els entrenadors , intent esforçar-me el màxim per aprofitar  l’oportunitat que m’han donat , aprenent molt i disfrutant dels meus nous amics

Que es el que mes t’ha sorprès?. T’havies imaginat com podia ser la concentració de la Selecció Nacional?
El que mes m’ha sorprès es la quantitat d’exercicis per aprendre volei que sap l’entrenador i el que he après durant aquest primers mesos, tothom hem deia que els entrenaments serien molt durs, però no m’imaginava que ho podien ser tant.
La concentració, no sabia molt be que em trobaria, però estic molt content ,tots son molt bons companys i aviat te fan sentir que ets un d’ells i això ajuda molt.
La part tècnica , la veritat que tenen un gran potencial tant tècnic com físic, disfrutes d’aprendre cada dia d’ells.
Quant arribes a Palència, que es el primer que et diuen, que recordes de la teva arribada?.
Quant vaig arribar a l’aeroport  de Madrid em vaig trobar amb un company , en Cèsar, el col·locador( jo estava un poc nerviós) i  ell com si res me va començar a demanar quants d’anys tenia, de què jugava i quan hem vaig donar conta estàvem parlant com si ens coneguéssim de sempre i els nervis ja no hi eren.
Vos parlen d’objectius en la vostra feina?. En que vos insisteixen mes?.
Si, l’objectiu dels mes joves es aprendre per poder fer un bon paper al Mundial Escolar en que participarem el mes d’abril a Portugal amb la Selecció  Espanyola sub16.
Insisteixen sobretot en millorar  la part tècnica, a mi m’han canviat moltes coses, em féren una llista de les coses que no feia be i com les havia de millorar. Insisteixen molt en la defensa, que em de rebre i defensar millor que els contraris  i sobretot en fer la tècnica ben feta. El dia que vaig debutar a la Super lliga 2, l’entrenador me va dir abans de sortir, “me da igual si no haces puntos pero quiero que marques los gestos como te he enseñado”.
Costa compaginar entrenaments amb estudis?.
No, si te organitzes be.
Com es el dia a dia? Conta’ns un dia a Palència..
Bueno, fins ara entrenava els matins i anava a l’escola els capvespres, però, ara he canviat d’escola i ho faig diferent  , a les 7.30h berenar, escola fins a les 14,10h, dinar, després  a les 15.30h vaig a l’entrenament de 3 hores, gimnàs una horeta i mitja , dutxa, faig els deures , sopar i  ha dormir.
D’aquests primers mesos, amb quin moment et quedes?.
Amb el meu debut a la Super lliga 2.
Conta’ns el teu debut a Super lliga 2
Va ser un moment que no esperava que es produís  tant prest, perque soc bastant jove, però crec que el vaig aprofitar i sobretot disfrutar-lo, vaig esta molt content!!!!.
I la tornada a Sóller?.. t’has trobat diferent després d’un temps a Palència?
Perfecta, si, me trobat millor tant en la part tècnica com en la física, he disfrutat de tornar i de jugar amb els meus companys, que també he trobat que han millorat molt.
Creus que el resultat aconseguit a Guadalajara pot ser una pista del que trobareu al Campionat d’Espanya si vos hi podeu classificar?..
Si ,jo crec que classificar-nos es molt probable. Desprès en el campionat d’Espanya  haurem de veure el nivell dels equips i anar partit a partit.
Vols afegir res mes?..
 Sii, volia donar les gracies a tots els meus entrenadors, companys, familiars en definitiva a tots els que formen el CVS, gràcies a ells he pogut aprendre a jugar a volei i sobretot a disfruta jugant , he hagut de prendre decisions difícil de prendre, com per exemple deixar el futbol i sempre m’han recolzat, gràcies a  tot això , ara mateix puc disfrutar d’aquesta oportunitat, entrenar amb gent de molt de nivell i aprendre cada dia mes. Esper poder donar-lis les gràcies guanyat molt de Campionats com el de Guadalajara,  i siiii….esper tornar per Sóller ben  aviat!!!!
Molta sort a Palència i fins aviat!

Comentarios cerrados