La FundaciĂČ de la FFIB se posa en marxa

25 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: FFIB

FFIBAmb l’assistùncia del president Miquel Bestard, la Fundació recentment creada per la Federació ha reunit els gestors per a elegir els patrons i el Comitù Executiu.

Els objectius de la FundaciĂł, creada simultĂ niament amb la compra de les instal·lacions de Son Malferit a l’Ajuntament de Palma, sĂłn, entre d’altres, ajudar el futbol base amb iniciatives socials, de formaciĂł, culturals o solidĂ ries. La seu de la FundaciĂł serĂ  al mateix edifici de Son Malferit, que ha de ser reformat.

Varen assistir a aquesta primera reuniĂł del 2014, el vicepresident i tresorer Manuel LĂłpez Lacal, el nou secretari, Juan Luis Solano (en substituciĂł de GermĂĄn RodrĂ­guez), i els proposats com a patrons, DamiĂ  Estelrich, Pere Cladera, Antoni Rigo, Ignacio MartĂ­nez, Pep SansĂł, i Bartomeu Riera Morro.

A més de nomenar els nous patrons, la Fundació ara constituirà el ComitÚ Executiu i començarà a decidir les pautes a seguir.

 

FFIB

Comentarios cerrados