Nota de Premsa Departament de Comunicació At.Balears‏

23 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

at balearesVoldria informar-vos de que donada la confiança que m’uneix a Daniel Fiol i al seu projecte per al CE Atlètic Balears durant aquesta temporada, renunciaré a la funció exercida durant els últims mesos respecte a la comunicació del club, una vegada feta efectiva la seva renúncia com a president de la institució.

No voldria deixar passar la ocasió per a manifestar el meu agraïment per les facilitats donades a Daniel Fiol per a poder desenvolupar aquesta tasca amb totes les facilitats possibles. A més, vull agrair a simpatitzants, treballadors i col·laboradors del club la feina feta durant els últims mesos, posant al club allà on es mereix.

Tenint en compte les circumstàncies econòmiques del projecte i el tancament de les nostres instal·lacions, crec que s’ha fet el possible per poder dotar aquest club dels mitjans de comunicació suficients durant aquests mesos, per això, demano disculpes per endavant si en algun moment no hem estat a l’alçada de les circumstàncies.

 

Força Atlètic!

 

Antoni V.

Departament de Comunicació CE Atlètic Balears.

Comentarios cerrados