Nou triomf del Reshinkan, a un campionat nacional , Joan Toni Arguellada, medalla d’or a la súper copa d’Espanya a Tortosa

16 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

judo14_arquellada1Si la setmana passada va triomfar M.Cabrer en les copes d’Espanya, en aquesta ocasió el torn ha estat per Joan Toni Arquelllada. Un al·lot de 13 anys d’edat que duu 8 practicant el judo .

Dissabte passat, dia 11 de gener, la ciutat catalana de Tortosa va ser l’amfitriona de la súper copa d’Espanya infantil ( 13 i 14 anys )

Joan Toni Arquellada competeix a la categoria de súper lleugers i amb un quadre eliminatori de 54 participants, en representació de tot el territori nacional . Inicià molt bé el seu camí cap a la medalla amb un primer combat contra el representant de Catalunya , imposant-se  amb un ippon d’o soto gari . El segon combat , contra  el representant de Madrid , el guanyà per ippon de Yoko shio. El tercer combat va ser contra el nombre 1 del rànquing nacional, també de Madrid , i el guanyà per ippon de hidari seoi . El quart combat va ser contra, Madrid i s’imposà per ippon de seoi . El cinquè combat i, ja es trobava en semifinals, va ser contra el seleccionat de Catalunya, i el superà amb un Ippon d’escombrat . El 6è combat, a la final, va ser  contra el representant de València i guanyà per  ippon de seoi .
La trajectòria d’aquest jove esportista es pot qualificar d’excel·lent: dels 6 combats disputats va guanyar tots 6, amb 6 ippons . Aquest resultat li dóna molta motivació davant els propers entrenaments i per a les seves competicions que tenen un amb un clar objectiu: aconseguir la medalla a la fase final del Campionat d’Espanya.
Aquesta final se celebrarà a mitjans del mes de maig al poble madrileny de Leganés .