UN ‘SHUTÍN’ COLOSSAL ENTRA PER LA PORTA GRAN AL PRÒXIM EUROPEU DE LISBOA‏

15 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

shutinEl jove karateka del Físics Ciutadella Jesús Triay ‘Shutín’ ha estat seleccionat per segon any consecutiu per representar a Espanya en el proper Campionat d’Europa que se celebrarà els propers dies 7, 8 i 9 de febrer a Lisboa (Portugal). ‘Shutín’, que el 2011 va ser plata a Azerbaijan en l’Europeu cadet i el 2010 a Malàisia va arribar a vuitens de final en el Mundial, va estar superb aquest cap de setmana a la residència Blume de Madrid, on es va concentrar la preselecció espanyola per decidir als convocats de la cita portuguesa. El ciutadellenc, a la capital d’Espanya, va guanyar als seus rivals més durs, i únicament va cedir un combat sense massa importància.
I és que sens dubte, i tal com ja ens havia afirmat en proclamar-se campió d’Espanya a Gandia el seu pare i entrenador Jesús Triay ‘Shuto’, «‘Shutín’ es troba en el seu millor estat de forma, en el seu millor moment des que és karateka. No obstant açò, hem de tenir en compte que ara estem parlant ja d’un Campionat d’Europa, i són paraules majors», avisa el monitor del Físics Ciutadella.
A menys d’un mes per a la gran cita del menorquí a Lisboa, i en el seu últim any en la categoria, el seu entrenador no vol aventurar-se sobre el possible paper de ‘Shutín’ en l’Europeu, per molt bé que es trobi a nivell físic i mental: «És molt complicat dir què farà perquè, per començar, no coneixem als seus possibles rivals», adverteix. Per al director tècnic de la dinàmica entitat, «en aquesta ocasió hem de confiar en el potencial de ‘Shutín’ i esperar que tingui una mica de sort, que també té el seu pes en or», tanca Triay.
El competidor ciutadellenc intentarà aprofitar el seu excel·lent estat de forma per representar a Espanya en el més alt possible i després d’un 2013 en el qual s’ha mostrat colossal.

Comentarios cerrados