Cort espera reunir més de 10.000 participants a la 36a edició de la Diada Ciclista de Sant Sebastià que té lloc el pròxim dia 20‏

13 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

OLYMPUS DIGITAL CAMERAEl tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, acompanyat pel director de Banca Institucional de la Caixa a les Balears, Hilario Llabrés, i el director general d’Esports, Damià Vich, ha presentat avui la 36a edició de la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià 2014, prova socioesportiva que tindrà lloc dissabte que ve dia 20.  

Enguany l’organització espera reunir més de 10.000 participants. Els assistents a la Diada Ciclista podran visitar les noves instal·lacions del Poliesportiu de Son Moix, que obrirà les seves portes al públic el dia 18 després de sis anys d’obres de remodelació. 

A l’acte de presentació de la Diada Ciclista també hi ha assistit el vicepresident de la Federació de Ciclisme de les Illes Balears, Xavier Bonnin; el representant d’El Corte Inglés, Antoni Sánchez; el director d’Onda Cero, Juan Carlos Enrique, i el tècnic en Màrqueting i Qualitat de Malla Publicitat, Joel Pérez. Han excusat la seva absència els representants de Boxi Balear i Coca Cola, empreses col·laboradores en aquesta edició de la Diada Ciclsita. 

Fernando Gilet, durant el discurs de presentació i després de destacar una vegada més la col·laboració publicoprivada en l’organització d’esdeveniments, ha reiterat que “aquesta Diada Ciclista es fonamenta en el seu caràcter popular”, al mateix temps que va recordar que “nombrosos ciutadans, en estar a l’extraradi, desconeixien l’existència del Poliesportiu de Son Moix, per la qual cosa entre l’Ajuntament de Palma i la Caixa es va idear l’organització d’aquesta activitat esportiva que partiria del centre de la ciutat i finalitzaria a Son Moix”. 

El tinent de batlia de Cultura i Esports s’ha felicitat perquè enguany la Diada Ciclista e farà el mateix cap de setmana en el qual, dos dies abans, es procedirà “a la reinauguració del remodelat Poliesportiu Municipal de Son Moix, per la qual cosa els participants en arribar a Son Moix podran visitar les noves instal·lacions”. 

Fernando Gilet ha reiterat que “aquesta Diada és, segurament, la prova més popular de totes les que s’organitzen a Palma, la qual cosa la converteix en una aposta segura per a la pràctica de l’esport”. 

En arribar a l’esplanada de Son Moix els participants podran gaudir de diverses activitats d’oci que ha preparat l’organització.  

Recorregut i inscripcions.- La Diada Ciclista partirà des de la plaça de Cort i transcorrerà per diversos carrers i espais de Palma, com el parc de la Mar, el Born, el carrer de la Unió, la Rambla, el camí de Jesús i el carrer de Salvador Dalí, i finalitzarà a l’esplanada del Poliesportiu Municipal de Son Moix. 

Tothom que desitgi participar en aquesta Diada Ciclista s’hi pot inscriure fins el 18 de gener als diferents poliesportius municipals i als centres d’El Corte Inglés, encara que també es podran realitzar les inscripcions d’última hora i lliurament de dorsals en uns llocs situats als carrers del Conquistador i Sant Miquel, així com a la plaça Major i a la mateixa plaça de Cort. 

Per la seva banda, Hilario Llabrés, director de Banca Institucional de la Caixa, ha recordat que per a aquesta entitat financera “és un plaer participar en aquest esdeveniment social i esportiu dins l’àmbit de la col·laboració publicoprivada amb l’Ajuntament de Palma”. 

Peu de foto: Fernando Gilet, Hilario Llabrés i Damià Vich, juntament amb el vicepresident de la Federació de Ciclisme de les Balears, Xavier Bonnin i representants de les empresa col·laboradores, durant la presentació de la 36a edició de la Diada Ciclista.

 

Cort espera reunir a más de 10.000 participantes en la 36 edición de la Diada Ciclista de Sant Sebastià que se celebra el próximo día 20 

Los participantes, al llegar a la explanada de Son Moix, podrán visitar las nuevas instalaciones del remodelado Polideportivo Municipal 

Fernando Gilet: “Esta es la prueba más popular de todas las que se celebran en Palma”  

Palma, 13 de enero de 2014.- El teniente de alcalde de Cultura y Deportes, Fernando Gilet, acompañado por el director de Banca Institucional de La Caixa en Baleares, Hilario Llabrés y el director general de Deportes, Damià Vich, ha presentado hoy la 36 edición de la tradicional Diada Ciclista de Sant Sebastià 2014,  prueba socio-deportiva que se celebrará el próximo sábado día 20.  

Este año, la organización espera reunir a más de 10.000 participantes. Los asistentes a la Diada Ciclista podrán visitar las nuevas instalaciones del Polideportivo de Son Moix que abrirá sus puertas al público el día 18 tras seis años de obras de remodelación.

Al acto de presentación de la Diada Ciclista también ha asistido el vicepresidente de la Federación de Ciclismo de las Islas Baleares, Xavier Bonnin, el representante de El Corte Inglés, Antoni Sánchez, el director de Onda Cero, Juan Carlos Enrique y el técnico en Márketing y Calidad de Malla Publicidad, Joel Pérez, excusando su asistencia los representantes de Boxi Balear y Coca Cola, todas ellas empresas colaboradoras en esta edición de la Diada Ciclsita. 

Fernando Gilet, durante el discurso de presentación y tras destacar una vez más  la colaboración público privada en la organización de eventos, reiteró que “esta Diada Ciclista se fundamenta en su carácter popular”, al tiempo que recordó que “numerosos ciudadanos, al estar en el extrarradio, desconocían la existencia del Polideportivo de Son Moix, por lo que entre el Ayuntamiento de Palma y La Caixa se ideó la organización de esta actividad deportiva que partiría del centro de la ciudad y finalizaría en Son Moix”. 

El teniente de alcalde de Cultura y Deportes se felicitó porque este año la Diada Ciclista se celebrará el mismo fin de semana en el que, dos días antes, se procederá “a la  reinauguración del remodelado Polideportivo municipal de Son Moix por lo que los participantes, al llegar a Son Moix, podrán  visitar las nuevas instalaciones”. 

Fernando Gilet reiteró que “esta Diada es, seguramente, la prueba más popular de todas las que se organizan en Palma, lo que la convierte en una apuesta segura para la práctica del deporte”. 

Al llegar a la explanada de Son Moix, los participantes podrán disfrutar de diversas actividades de ocio que ha preparado la organización. 

 

Recorrido  e inscripciones.- La Diada Ciclista partirá desde la plaza de Cort y transcurrirá por diversas calles y espacios de Palma como el Parc de la Mar, Borne, calle Unión, La Rambla, camí de Jesús y calle Salvador Dalí, finalizando en la explanada del Polideportivo Municipal de Son Moix. 

Todos aquellos que deseen participar en esta Diada Ciclista  pueden inscribirse en la misma  hasta el 18 de enero en los diferentes polideportivos municipales y en los centros de El Corte Inglés, aunque  también se podrán realizar las inscripciones de última hora y entrega de dorsales en unos puestos situados en las calles Conquistador y Sant Miquel, así como en la plaza Mayor y en la misma plaza de Cort. 

Por su parte, Hilario Llabrés, director de Banca Institucional de La Caixa, recordó que para esta entidad financiera “es un placer participar en este acontecimiento social y deportivo dentro del ámbito de la colaboración público privada con el Ayuntamiento de Palma”.

 

Comentarios cerrados