Previa y convocatoria Mestalla- Atlético Baleares (Sabado 16,00 Hrs)‏

10 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Fútbol de 2B

safe_imageEste sábado 11 de enero a las 16h se disputará en la Ciudad Deportiva de Paterna el partido correspondiente a la vigésimo primera jornada de liga que enfrentará a Valencia Mestalla y Atlético Baleares. El encuentro será dirigido por el árbitro Julio Fermín Leo Ollo del colegio navarro.

Partido que abrirá la jornada. El Mestalla con 23 puntos se sitúa duodécimo en la clasificación, a sólo tres puntos del descenso, fruto de un inicio de campeonato irregular, seguido de una mala racha de 6 derrotas y 1 empate (de las jornadas 9 a la 15). Posteriormente enderezó el rumbo con un empate y tres victorias seguidas. Una buena racha que se detuvo la última jornada con la derrota en Hospitalet (que lleva 4 victorias consecutivas) por 1 a 0. Tres victorias, dos empates y cuatro derrotas son sus números en casa. El conjunto de Nico Estevez se muestra irregular pero no exento de calidad, sobre todo en la zona de creación, con buen toque y juego combinativo, y con hombres delante que hacen daño como son Chumbi (6 goles) y Hiroshi (5 goles) , aunque los dos pasaron casi desapercibidos en el partido de ida ( 3-1 ).

Por parte blanquiazul, la intención será intentar sumar para seguir arriba. Y para seguir sumando será básico seguir con la portería propia a cero, como en las tres últimas jornadas. Una de las claves en las que más insiste Nico López, que para esta jornada no podrá contar con Isma por problemas en el abductor ni con Víctor por molestias en la rodilla. No entran tampoco en la convocatoria por decisión técnica Héctor Sánchez, Marcos Martínez, Francesc Campins y Álvaro de Dios. En el lugar del portero Víctor repetirá de nuevo convocatoria el portero del juvenil Jaume Valens.

——————

Aquest dissabte 11 de gener a les 16h es disputarà a la Ciutat Esportiva de Paterna el partit corresponent a la vint-i-unena jornada de lliga què enfrontarà el València Mestalla a l’Atlètic Balears. L’encontre serà dirigit per l’àrbitre Julio Fermín Leo Ollo del col.legi navarrès.

Partit que obrirà la jornada. El Mestalla amb 23 punts es situa dotzè a la classificació, a només tres punts del descens, fruit d’un inici de campionat irregular, seguit d’una mala ratxa de 6 derrotes i 1 empat (de les jornades 9 a la 15). Posteriorment redreçà el rumb amb un empat i tres victòries seguides. Una bona ratxa què s’aturà la darrera jornada amb la derrota a l’Hospitalet (que du 4 victòries consecutives) per 1 a 0. Tres victòries, dos empats i quatre derrotes són els seus nombres a casa. El conjunt de Nico Estevez es mostra irregular però no exempt de qualitat, sobretot a la zona de creació, amb bon toc i joc combinatiu, i amb homes al davant que fan mal com són Chumbi (6 gols) i Hiroshi (5 gols), tot i que els dos passaren gairebé desapercebuts al partit d’anada (3-1).

Per part blanc-i-blava, la intenció és intentar sumar per seguir a dalt. I per a seguir sumant serà bàsic seguir amb la porteria pròpia a zero, com en les tres darreres jornades. Una de les claus en què més insisteix Nico López, que per a aquesta jornada no podrà comptar amb Isma per problemes a l’abductor ni amb Víctor per molèsties al genoll. No entren tampoc a la convocatòria per decisió tècnica Héctor Sánchez, Marcos Martínez, Francesc Campins y Álvaro de Dios. En el lloc del porter Víctor repetirà de nou convocatòria el porter del juvenil Jaume Valens

C.D. Atlético Baleares

Comentarios cerrados