Cort instal·larà gespa artificial en el camp de futbol l’Antoniana de Camp Redó‏

9 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

2-IMG_8879eL Teniente de alcalde de Cultura y  Deportes, Fernando Gilet, y el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, han firmado hoy un convenio de colaboración que permitirá al Ayuntamiento de Palma hacer uso de las instalaciones del campo de fútbol de l’Antoniana, situado en la barriada de  Camp Redó.

 

Este acuerdo da vía libre a un vieja reivindicación histórica del Club de Fútbol Independiente, que  viene solicitando la instalación de césped artificial en el campo de fútbol, tal y como así se ha echo en los campos de fútbol municipales, por lo que, según ha declarado Fernando Gilet  “gracias a este convenio, el Ayuntamiento de Palma está ya en disposición de poder atender esta histórica y justa reivindicacion, una vez tenga disponibilidad presupuestaria para ello. Cort y su equipo de Gobierno es muy consciente  de las necesidades de este club para garantizar su mejor futuro y de la importante labor social que está desarrollando desde hace mucho tiempo. Por todo ello,  el primer paso para lograrlo ya está dado con la firma de este convenio”.

Asimismo, el convenio, con periodicidad anual prorrogable, contempla que Cort, a través del IME, procurará la adecuación de determinados servicios.

Con este convenio, el Ayuntamiento de Palma potencia el conjunto de actividades deportivas, sociales, urbanísticas y culturales que está desarrollando en la barriada de Camp Redó.

Cort signa un conveni amb la UIB per al camp de futbol de l’Antoniana  en Camp Redó

 alma, 9 de gener de 2014.- El tinent de batlia de Cultura i Esports, Fernando Gilet, i el rector de la Universitat de les Illes Balears (UIB), Llorenç Huguet, han signat avui un conveni de col·laboració que permetrà a l’Ajuntament de Palma fer ús de les instal·lacions del camp de futbol de l’Antoniana, situat en la barriada de Camp Redó.

 

El conveni signat avui entre l’Ajuntament de Palma i la UIB estableix que el Consistori podrà fer ús d’aquesta instal·lació esportiva, propietat de la universitat balear, amb una fi social, esportiu i d’oci que redundi en benefici dels veïns de la barriada i en el foment de la pràctica esportiva.

Aquest acord dóna via lliure a un vella reivindicació històrica del Club de Futbol Independent, que ve solicitant la instalació de gespa artificial en el camp de futbol, tal com així s’ha tiro en els camps de futbol municipals, per la qual cosa, segons ha declarat Fernando Gilet “gràcies a aquest conveni, l’Ajuntament de Palma està ja en disposició de poder atendre aquesta històrica i justa reivindicació, una vegada tingui disponibilitat pressupostària per a això. Cort i el seu equip de Govern és molt conscient de les necessitats d’aquest club per garantir el seu millor futur i de la important labor social que està desenvolupant des de fa molt temps. Per tot això, el primer pas per aconseguir-ho ja està donat amb la signatura d’aquest conveni”.

 

Així mateix, el conveni, amb periodicitat anual prorrogable, contempla que Cort, a través del IME, procurarà l’adequació de determinats serveis.

 

Amb aquest conveni, l’Ajuntament de Palma potencia el conjunt d’activitats esportives, socials, urbanístiques i culturals que està desenvolupant en la barriada de Camp Redó.

Peu de foto: Fernando Gilet i Llorenç Huguet en el moment de la signatura del conveni.

 

 

 

 

 

 

Comentarios cerrados