Previa At.Baleares-Olimpic de Xativa, Sabado 15,30 Hrs Poliesportiu de Magalluf

3 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: FĂştbol de 2B

20 atb-O XATEste sábado 4 de enero a las 15:30h se disputará en el Polideportivo Municipal de Magaluf el partido correspondiente a la vigésima jornada de liga que enfrentará al Atlético Baleares al Olímpic de Xàtiva. El encuentro será dirigido por el árbitro Pedro Eugenio Muñoz Piedra del colegio madrileño.

Inicio de la segunda vuelta del campeonato en Magaluf. Llega el Olímpic, undécimo clasificado con 27 puntos (un partido menos). Sus registros anotadores son bajos, tanto a favor con 18 goles, como en contra (los mismos que el Atlético Baleares) con 17. Menos de un gol por partido. Sus números como visitante son buenos: 4 victorias, 2 empates y 3 derrotas. Los hombres a las órdenes de Toni Aparicio, gran conocedor de la categoría y del grupo, llegan después de perder en la última jornada de liga en campo del Hospitalet por 2 a 0 pero ojo porque venían de conseguir una racha de 8 partidos sin perder y sin encajar ningún gol!

El resultado del partido de ida: 0-1, gol de Xisco de penalti. Los precedentes del Olímpic en la isla contra el Atlético Baleares son favorables a los blanquiazules ya que los de Xàtiva no han conseguido llevarse ninguna victoria en sus 12 visitas, 8 en la antigua Tercera y 4 en Segunda B.

Como dato curioso, puede que haya reencuentro entre los dos hombres que protagonizaron la jugada del 1-0 aquel 15 de junio de 2008 contra el Gernika que abriĂł las puertas de la Segunda B de nuevo al conjunto balearico. Corner botado por Ismael Vilaboa y cabeceado por Nando RamĂłn.

Sin sancionados ni lesionados, mañana Nico López confeccionará la lista de 16 jugadores antes del partido. Con ganas de sumar los tres puntos y fijar el rumbo hacia el nuevo objetivo. Partido a partido, el próximo: el Olímpic de Xàtiva.

C.D. Atlético Baleares
Prèvia de www.cdatb.com
 

Aquest dissabte 4 de gener a les 15:30h es disputarà al Poliesportiu Municipal de Magaluf el partit corresponent a la vintena jornada de lliga què enfrontarà l’Atlètic Balears a l’Olímpic de Xàtiva. L’encontre serà dirigit per l’àrbitre Pedro Eugenio Muñoz Piedra del col.legi madrileny.

Inici de la segona volta del campionat a Magaluf. Arriba l’Olímpic, onzè classificat amb 27 punts (un partit menys). Els seus registres anotadors són baixos, tant a favor amb 18 gols, com en contra (els mateixos que l’Atlètic Balears) amb 17. Menys d’un gol per partit. Els nombres com a visitant són bons: 4 victòries, 2 empats i 3 derrotes. Els homes a les ordres de Toni Aparicio, gran coneixedor de la categoria i del grup, arriben després de perdre a la darrera jornada de lliga dins l’Hospitalet per 2 a 0 però ull perquè venien d’aconseguir una ratxa de 8 partits sense perdre i sense encaixar cap gol!

El resultat del partit d’anada: 0-1, gol de Xisco de penal. Els precedents de l’Olímpic a l’illa contra l’Atlètic Balears són favorables als blanc-i-blaus ja que els de Xàtiva no han aconseguit endur-se cap victòria en les seves 12 visites, 8 a l’antiga Tercera i 4 a Segona B.

Com a dada curiosa, hi haurà retrobament entre els dos homes que protagonitzaren la jugada de l’1-0 aquell 15 de juny de 2008 contra el Gernika que obrí les portes de la Segona B de nou al conjunt balearico. Córner botat per Ismael Vilaboa i rematat de cap de Nando Ramón.

Sense sancionats ni lesionats, demà Nico López confeccionarà la llista de 16 jugadors abans del partit. Amb ganes de sumar els tres punts i fixar el rumb cap al nou objectiu. Partit a partit, el pròxim: l’Olímpic de Xàtiva.
web at.Baleares

Comentarios cerrados