ESPECTACULAR COPA D’ESPANYA DEL C.V. SOLLER A GUADALAJARA

2 enero 2014 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo
77888888D’espectaculars es poden qualificar els resultats aconseguits pel CV Sóller en la primera Copa d’Espanya organitzada per la Reial Federació Espanyola de Voleibo a Guadalajara.
El club presentava a aquest torneig oficial, tres equips, l’infantil femení A del CVS Fet a Sóller que aconsegui una meritòria cinquena posició final, l’infantil maculí A del CVS Aqualia Sóller que va demostrar la seva valia i tot i les baixes, aconseguí el tercer lloc penjant-se una meritòria medalla i per últim el nostre cadet masculí del CV Sóller que va conquistar, en un gran campionat, el títol de campió, en una altre fita històrica pel Club Volei Sóller. Ens omple d’orgull que ja comenci a ser conegut el nom de Sóller per tota Espanya pels èxits del nostre club.

 

ELS CADETS REBENT EL PREMI COM A CAMPIONS

 

 

 

El conjunt entrenat per Alfons Ramon va fer un gran Campionat aconseguint aquesta cinquena posició en el grup or que aglutinava els 12 millors equips de la competició, però va saber a poc pel joc desenvolupat. En el sistema de competició hi havia quatre grups de tres equips i els primers passaven a semifinals i les nostres nines en el primer partit, es varen enfrontar al Torrelavega dominant el primer set fins el final en que s’imposaren les jugadores de Torrelavega per la seva major experiència ja que en el nostre conjunt moltes de les jugadores jugaven la seva primera competició important. Despres, en el segon set no varen tenir opció.

 

 

El segon partit del grup el jugaren davant el conjunt de Maristes, aconseguint una clara victòria ja sense el nervis del debut. Amb aquesta victòria varen jugar del 5è al 8è lloc, guanyant al potent equip del Rivas de Madrid d’una forma brillant per un clar 2-0, desplegant en aquest partit el seu millor joc amb unes nines molt concentrades en el joc, demostrant-se a elles mateixes del que son capaces. Desprès en el partit pel cinquè lloc guanyaren a l’històric club asturià del A.D. Covadonga per 2-0 davant un conjunt ben armat, en un primer set dominat per les solleriques i un segon set que perdien per 16-22 i en que varen saber reaccionar i guanyaren per un meritori 29-27. Amb aquesta victòria aconseguien una meritòria cinquena posició i, el que es mes important, acumulaven experiència i gaudiren d’una gran competició.
El nostre Infantil masculí aconseguí la tercera posició en un Campionat en que es va veure limitat per les baixes. Tot i contar amb nomes 6 jugadors, els integrants que jugaren aquest campionat estigueren a una gran alçada. Com en el quadre femení, hi havia quatre grups de tres equip i el nostre equip s’enfrontava en aquesta primera fase al conjunt madrileny de l’Alcalà i a l’asturià del Voleibol Gojar, guanyant el dos partits amb autoritat i pel mateix tanteig de 2-0, demostrant que els nostres nins no venien de passeig a Guadalajara. Amb un joc, en aquesta primera fase, mes efectiu que espectacular però que els donava seguretat.

 

 

 

 

 

Desprès va venir el torn de les semifinals on es varen trobar amb el conjunt mes fort de la competició que no va donar opcions els nostres nins i el San Felipe Neri de Càdis, que desprès es va proclamar campió, va guanyar als sollerics per un clar 2-0. Però desprès de la derrota encara quedava la lluita per les medalles davant el conjunt del Voleibol San Pedro i en un apassionant partit els sollerics demostraren la seva raça i una altra vegada amb un joc seriós s’imposaren en el primer set, perderen un igualat segon parcial i, per alegria de l’expedició sollerica, guanyaren el tercer, firmant d’aquesta manera un campionat brillant i un gran resultat.
La Copa d’Espanya en categoria cadet masculina va ser pel nostre equip escrivint una de les millor pàgines dels 14 anys d’història del Club Volei Sóller, acabant un 2013 inoblidable pel club de La Vall.

 

 

 

La competició cadet estava formada per dos grups de 5 equips dels quals els dos primers de cada grup jugarien la final, els dos segons pel tercer i quart lloc i així successivament. El conjunt solleric va esta enquadrat en el grup A com cap de serie amb els equips, Coslada, Cajamar B, Hervas i Voleibol Gojar. Els nostres es varen anar enfrontat amb cada un dels equips del grup i aconseguí guanyar-los tots per un tanteig idèntic de 2-0, desenvolupant un bon joc de conjunt, destacant el bon servei i la forta pegada del joc d’atac. S’arribava a la gran final on s’enfrontaven dos equip invictes en la competició com eren el nostre equip i el Cajamar A, que es el millor equip d’Andalusia amb dos jugadors per damunt dels 195 cm d’alçada que demostraren trobar-se en un gran moment de forma. Un equip dirigit des de la banqueta pel mític col·locador espanyol Cosme Prenafeta (186 vegades internacional).

 

 

 

 

 

 

 

 

El partit va començar molt igualat, si be els solleric es mostraven mes encertats i s’adjudicaren el primer set. Desprès va arribar la reacció del conjunt andalús que es va adjudicar el segon i tercer sets gràcies sobre tot a les errades en atac dels sollerics i el bon moment que va tenir en el partit el jugador oposat del Cajamar que va fer molt de mal a la defensa sollerica. El quart set va tenir de tot, primer, domini dels andalusos que es varen arribar a posar amb un marcador clar per endur-se el partit, pero la reacció i l’intensitat dels nostres jugadors varen fer canviar el set i amb un parcial final de 12-5 pels nostres remuntaren un set gairbé impossible de guanyar per acabar adjudicant-se’l per un ajustat 27-25. S’arribà al tie break del cinquè set, on la clau del partit va estar en els moment finals ja que l’equip del Cajamar dominava el marcador 9-10 i es va produir un gorro en bloqueig del solleric Jordi damunt l’oposat andalús, i aquest jugador amb molta ràbia per la jugada tirà la pilota fora del camp i l’àrbritre, aplicant el reglament, decretà sanció i un punt mes pels sollerics que es posaven 11-10, i desprès ja controlaren i saberen rematar el partit amb ofici.

 

 

 

 

En definitiva gran èxit pel Club Volei Sóller i agrair la gran feina amb aquests nins que fan Felip Reynes amb la seva dedicació i gran direcció, Toni Pericas en la gran feina en el entrenos tant tècnica com tàctica i Pep Campillo que comença en l’iniciació en el volei d’aquests nins. També per part del CV Sóller donar las gràcies als pares per ajudar a anar als campionats, als espónsors, a l’Ajuntament de Sóller, al Consell de Mallorca i a la Federació Balear de Voleibol, tot el seu recolzament perquè sense ells res de tot això seria possible. Gràcies a tots i molst d’anys de volei!..Informa CV.Soller

Comentarios cerrados