Cursa Infantil de Reis 2014‏

30 diciembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: Polideportivo

IMG_4342 El tinent de batle de Cultura i Esports, Fernando Gilet, ha presentant avui la quinta edició de la CURSA INFANTIL DE REIS 2014, la carrera popular infantil que es durà a terme el proper dissabte 5 de gener a les 12.00 hores amb sortida i arribada al Parc de Ses Estacions.

 

La Cursa de Reis Ă©s un esdeveniment creat per apropar els nins i les nines de manera totalment diferent al mĂłn de l’esport amb una finalitat lĂșdica i creativa. Es realitzaran diverses carreres en funciĂł de la categoria a la qual pertanyin, diferenciades per colors. La distĂ ncia de les carreres dependrĂ  de la categoria per la qual cosa es celebraran cinc curses amb les segĂŒents categories i distĂ ncies a recĂłrrer.
Premsa Ajuntament de Palma

 

jiyuiyuuyiyuiyeeeeeeeeeee

Comentarios cerrados