MIQUEL BESTARD VA PRESIDIR LA JUNTA DE LA MUTUALITAT

13 diciembre 2013 | Por lorenzo | Categoria: FFIB
MUTUALIDAD

MUTUALIDAD

La Ășltima Junta de 2013 contĂł con la asistencia del presidente, que quiso felicitar personalmente la Navidad a los presentes
La darrera Junta del 2013 va comptar amb l’assistĂšncia del president, que va voler felicitar personalment el Nadal als presents,
La reuniĂł va servir per tancar l’any amb un balanç molt positiu en la tasca mĂšdica de la Mutualitat de Futbolistes, que ha vist augmentat el nĂșmero de fitxes fins prop dels 30.000.
Els presents varen constatar que durant la darrera temporada les revisions mÚdiques a futbolistes varen superar els 13.500, amb una menció especial a Eivissa, que en va fer més de 3.000.
TambĂ© hi ha hagut increment en els cursos de Desfibrilador i Primers Auxilis, que ja han arribat a tots els clubs de les Illes Balears. De fet, ja no queda cap club que no tengui membres habilitats per l’Ășs dels Desfibriladors que s’han repartit pels camps de futbol i futbol sala.
La Junta en ple se va congratular per la presĂšncia del president Miquel Bestard, que surt d’una llarga malaltia, i el va ovacionar calurosament.
Fuente FFIB

DSC_0178-1024x768-300x198

Comentarios cerrados